2777
2789

۳ساله ونیم اقدام بودم دارو وقرص وآمپول فایده نداشت یه بار باردار شدم که خیلی زود سقط شد ضخامت رحمم هم کم بود یکی از لوله هام بسته بود چسبندگی داشتم با لاپراسکوپی باز کردم بازم نشد هرماه کلی پول دارو وآمپول میدادم فایده نداشت خیلی عذاب کشیدم هرنذر ودعای میکردم جواب نمیگرفتم آخرش دکتر گفت باید آی وی اف کنی دارو نخور این ماه تا ماه بعد بیای برای مراحل آی وی اف منم نخوردم هرچند پولی نداشتیم که ماه بعد برم ولی گفتم دارو نخورم شاید یه جوری جور شد،با خودم گفتم داروی شیمیای که نمیتونم بخورم برم سنتی رفتم یه سری دارو گیاهی داد بعد اینکه طب سوزنی رفتم به همراه مصرف داروی گیاهی خیلی دلم شکسته بود چله زیارت عاشورا گرفتم وبازم نذر کردم واینبار واقعا چون دکتر ناامیدم کرده بود با دلی شکسته از خدا وائمه کمک خواستم وخدارو شکر باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دارو های گیاهی هم می گفتی  برای من افناسر رو داد

دارو گیاهی باید اگه مشکل خاصی هست بگی اگه لوله هات باز باشن ومشکل دیگه نباشه براساس شرایط مزاجت دارو میده

کاش دارو های گیاهی هم می گفتی  برای من افناسر رو داد

واینکه بادکش رحم وطب سوزنی باید بری به همراه مصرف دارو گیاهی کلا داروی گیاهی برای بارداری بدون بادکش رحم فایده نداره

دارو گیاهی باید اگه مشکل خاصی هست بگی اگه لوله هات باز باشن ومشکل دیگه نباشه براساس شرایط مزاجت دارو ...

عزیزم میشه بگی چیا مصرف کردی و طب سوزنی چطوری برات انجام داد منم ۳ ساله منتظرم

صلوات  
عزیزم میشه بگی چیا مصرف کردی و طب سوزنی چطوری برات انجام داد منم ۳ ساله منتظرم

سلام عزیزم من از بعد پاکی برام یک روز در میون طب سوزنی انجام داد ،بعد اینکه از بعد پاکی داروی گیاهی با بادکش رحم تا ۱۴روز انجام دادم داروی گیاهی دکتر طب سنتی براساس مشکلت بهت میده اول باید مطمئن باشی لوله هات بازه سونو عکس رنگی برو،حتما برو من دیگه دکتر جواب کرده بود انشالله جواب میگیری