2777
2789

مونده به علاقت

هر رشته ای تلاشتو بکنی آینده شغلی داره

مثلا انسانی بخونی حقوق بخوای وکیل شدی درامدش خیلی زیاده

یا روانشناس الان هر ۴۵ دقیقه مشاوره ۲۴۰تومنه روزی ۴تا مراجع داشته باشی ماهی میشه؟؟؟؟

من ک‌انسانی خوندم ارشدمم دارم میخونم از انسانی خوندمم پشیمون نیستم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

فنی و هنر عکاسی و طراحی لباسش خیلی میگیره 

رشته های دیگه هم داره ولی بیشتر مردونه هست

تو انسانی ها چند تا شغل هست کار های خوبی دارن وکالت روانشناسی و فرهنگیانش خیلی بگیره

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.