2777
2789

ان شاءالله بهترینها براتون پیش بیاد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونم نمیشه تمدید کنید حداقل برا یکماه ؟!

اینجارو خودمون نموندیم و خواستیم پاشیم.اجاره رفته

باور میکنی با ۱۰۰ تومن ماهیانه ۲ یا ۳ تومن هنوز خونه گیر نیاوردیم

کی پول انقدر بی ارزش شد؟

تهرانم نیستیم 

بدبختیه ما مستاجراس. الان همینی که توش ساکنین. چند میگه؟ 

۱۰۰ تومن، دو و نیم 

ولی خونه فقط ظاهر داره.مشکلات زیاد داشت که بعدش که اومدیم داخلش فهمیدیم

واسه همین دیگه تمدیدش نکردیم امسال

۱۰۰ تومن، دو و نیم  ولی خونه فقط ظاهر داره.مشکلات زیاد داشت که بعدش که اومدیم داخلش فهمیدیم و ...

بگو یکماه وقت بده به محض خونه پیدا کردن بلند میشیم شمام اگر عزمتون جزمه یکم وسایل های بلااستفاده رو جمع کن، دورریختنی هارو دور بریز، فروختنی هارو بفروش بره. تا کارتون سنگین نشه‌.

بگو یکماه وقت بده به محض خونه پیدا کردن بلند میشیم شمام اگر عزمتون جزمه یکم وسایل های بلااستفاده رو ...

همه چی رو جمع کردم تو کارتن گذاشتم کنار.فقط چندتا وسیله دم دستی نگه داشتم واسه آشپزی

خونه پیدا بشه آماده ایم

اونم خونشو آگهی کرد اومدن دیدن داد اجاره و دو هفته دیگه مهلت تمومه

همه چی رو جمع کردم تو کارتن گذاشتم کنار.فقط چندتا وسیله دم دستی نگه داشتم واسه آشپزی خونه پیدا بشه ...

آفرین به شما.

انشالله که خونه پیدا کنی خواهر گلم. تو دیوار مرتب نگاه کن. یکم پول بیشتر بدین عوضش راحت باشین هم ارزش داره 

والا مادرشوهر من هم عين شما بود و همسرم شب وو روز نداشت از استرس اونوقت اون ميرفت با دوستاش بيرون و مسافرت

يه بچه ي مجرد هم داشت كه اونم پي كاراي خودش بود 

اصلا مونده بوديم از بيخيالي اينا

ولي دو روزه خونه پيدا كردن و اسباب كشي كردن

البته قيمتش بالاست نسبتا

١٠٠ تومن ٦ تومن تازه بدون پاركينگ ٧٠ متري😐

ولی درکل برا اجاره زودتر از خرید یا فروش خونه پیدا میشه نهلیت طبق میل هم نشد یساله ولی اونهاسختتره انتخاب

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏