2777
2789

میگم

من الان هفته ۲۲ هستم. از اول هم رابطه داشتیم مشکلی نداشتم. امروز صبح بعلت تنبلی ک دستمال پیشمون نبود معذرت میخوام داخل تخلیه شد. الان بعد یکی دو ساعت دیدم خونه آبه اومد ازم. سوزش هم داشتم ک تاحالا نداشتم. نگرانم 😒این چ کاری بود🙄

کلا تو بارداری باید جلوگیری داشته باشین.هم دهانه رحمو نرم میکنه و هم برا عفونت نکردن میگن..استراحت کن.برو دکتد

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره حالا نگران نشو استراحت کن عصر برو دکتر

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
اقااااااااااا تورو خدا تاپیک اخرمو بخونین راجب ازدواجه مهههههههمهههههههه  با ماما حرف بزن

من میام و نظر میدم ولی توهم قول بده بیا تاپیک آخر من

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.

دیگه هرگز تو دوران بارداری داخل تخلیه نکنید، خطرناکه .... انشالله بلا به دوره ، ولی حتما برو دکتر 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞