2777
2789
عنوان

نی نی تو هم دهنتو سرویس میکنه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
اره والا مغزم هنگه 😀، خدا بچتم نگه داره 😍، گفتی ۶ماهشه دلم ضعف رفت براش 😘ماشالا به جونش 

ممنون  مهربونم 🥰

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم... بازم ممنون ک اومدی تو تاپیک... بعنوان میزبان، باهات بحث نمیکنم ک ناراحت نشی🥰

اخی الان ممنونم میشم ازت اون حرکتت ناراحتم کرد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اخی الان ممنونم میشم ازت اون حرکتت ناراحتم کرد

ناراحت نشو، من ک خصومتی ندارم بات، فقط از تشخیص قاطع و ناگهانیت واقعا خندم گرفت فک نمیکردم واقعا جدی بگی😅

اخ از دست بچه امان از دست بچه 

دخترم ده ماهشه بخدا انقد ک فضوله و نق میزنه و همش گریه میکنه میخواد تو بغل باشه خسته شدم ینی بخدا قسم ک پشیمونم از بچه اوردن داغون شدم از صدتا ادم افسرده بدتر شدم

اخ از دست بچه امان از دست بچه  دخترم ده ماهشه بخدا انقد ک فضوله و نق میزنه و همش گریه میکنه می ...

وای وای پسر منم خیلی فضوله😂

ببین اگه کولیک نداره، پس قطعا خودت عادتش دادی بغلی باشه، عادتشو عوض کن

وای وای پسر منم خیلی فضوله😂 ببین اگه کولیک نداره، پس قطعا خودت عادتش دادی بغلی باشه، عادتشو عوض کن

ن من اصلا عادتش ندادم ولی بخدا امانمو بریده مثل اردک پشتمه هرجا برم تو اشپزخونه میچسبه بم میشینم میچسبه بم میرم دسشویی میاد پشت در دسشویی یا در میزنه یا دستشو از زیر رد میکنه یا گریه 

الانم ناخواسته باردار شدمو وقتی ب دنیا اومدن این یکی فکر میکنم دلم میخواد بمیرم

ن من اصلا عادتش ندادم ولی بخدا امانمو بریده مثل اردک پشتمه هرجا برم تو اشپزخونه میچسبه بم میشینم میچ ...

آخییی😍😍😍

الان دومی رو بارداری ؟

عزیزم میگی عین اردک تصورش میکنم چقد کیوته😍

مبارک باشه 😍😍😍

ممکنه بعدی بیاد بهتر شه