2777
2789
عنوان

خارش واژن امونمو بریده

7417 بازدید | 55 پست

سه هفته پیش خارش واژن داشتم رفتم دکتر گفت عفونت داری ولی دارو و ژل و پماد داد قرض مترونیدازول و فلوکونازول ۱۵۰ رو ۱۰ تا وقرص ازیترومایسین و پماد واژینال کلیندامایسین داد من اینارو مصرف کردم تقریبا دوهفته خوب شدم دوباره خیلی زود بعد ۲بار رابطه الان یه هفتست اینبار عفونت قارچی و همراه با خارش و سوزش گرفتم 

باز دوباره رفتم دکتر بازم همون مترو و فلو و اینبار ژل واژینال کولیترومازول داد گفت تا جواب تست پاپ اسمیرت بیاد البته گفت بعد معاینه که هیچ گونه زخم و تبخال و اینجورچیزا نداری ولی چرا خارشت خوب نمیشه خودش ام مونده بود 

حالا من چیکار کنم ۱ میلیونم پول خرج کردم تواین دست تنگیم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی شوهرمم خیلی پاکیزه و تمیز و هر روز دوش و اصلا منظمیه واسه خودش تعداد رابطمونم خیلی  کمه ماهی ۴بار اما این عفونت چرا چسبیده یقمو ول نمیکنه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

من یه چند وقت عفونت قارچی گرفته بودم از خارش من و میخواست بکشه 

یه بار فقط عنبر نسا و اسپند دود کردم مستقیم سمت واژنم،باور نمیکنی مثل معجزه بود !خوب خوب شدم 

اگر بارداری نمیدونم 

کاندوم استفاده میکنید؟ شاید مشکل از اونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راستی شوهرمم خیلی پاکیزه و تمیز و هر روز دوش و اصلا منظمیه واسه خودش تعداد رابطمونم خیلی  کمه م ...

برای درمان عفونت هردوتاتون باید دارو مصرف کنید 

چند بار تو آب ولرم نمک بریز و بشین توش خارشت تموم میشه

اوه چقدر رفتی دکتر و خرج کردی

من هر وقت اینحوریم تو لیوان نصف سرکه نصف اب قاطی میکنم جند بار میزنم تا خوب بشه اگه عفونت کم باشه ی بار کافیه

بعدم شورتم میشورم میذارم تو افتاب خشک بشه

هر روز شورتم رو عوض میکنم

موقعه دستشویی دستمال میکشم سطح خارجی

و موقعه رابطه ژل ایموشن زرد رنگ خوبه

ولی همون سرکه مهم ترینشه