2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ۱۰ سقط داشتم. دکتر به من گفت ۶ ماه صبر کن. بعد در اولین اقدام باردار شدم.

من هفته ۶ اصلا ساکشم تشکیل نشد 

کم کم عدد بتا اومد پایین و‌افتادم رو خونریزی 

الان ۶ ماه میگذره طبق کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاری و بعدش ۲ اقدام داشتم انشالله بگیره

سلام ونوس جان 

من کامنت شمارو تو یه تاپیکی خوندم که نوشتید رژیم تعیین جنسیت گرفتید ولی اومدم تاپیکاتونو خوندم دیدم سقط کردید خواستم بپرسم یعنی ارتباطی بین سقط شدن جنین و رژیم هست؟؟؟ 

عاخه منم میخوام رژیم بگیرم و از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون که واسمم خیلی مهمه 

خواستم ببینم شما چی کارا کردی؟؟؟ مشگلی تو باردار شدن داشتی؟؟

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
سلام ونوس جان  من کامنت شمارو تو یه تاپیکی خوندم که نوشتید رژیم تعیین جنسیت گرفتید ولی اومدم ت ...

سلام عزیزم 

من ۳ ماه رژیم گرفتم بعد اقدام کردم اون ماه اصلا باردار نشدم و چون رژیم خیلی سخت بود و خسته شده بودم دیگ رژیمو ادامه ندادم و ۳ ماه اقدام کردم نشد ماه ۴ ام شد ک متاسفانه خود ب خود سقط شد علتشم مشخص نشد چون اصلا جنین دیده نشد در لوله های فالوپ و رحمم 

اما من خودم لبنیات اصلا نخوردم یا خیلی خیلی کم الانم همینطور سیاه دانه و عسل میخورم و همسرم عرق کاسنی 

رژیمی ک من گرفتم واقعا سنگین بود گوشت قرمز کلا حذف شده بود خیلی سخت بود فقط سینه مرغ مجاز بودم

سلام ونوس جان  من کامنت شمارو تو یه تاپیکی خوندم که نوشتید رژیم تعیین جنسیت گرفتید ولی اومدم ت ...

اگ برات مهم خیلی ای یو ای کن 

رژیم فقط ۲۵٪ تاثیر داره 

اسپرم شوهرت هرچی قوی تر باشه ب نفع پسر زایی

اگ برات مهم خیلی ای یو ای کن  رژیم فقط ۲۵٪ تاثیر داره  اسپرم شوهرت هرچی قوی تر باشه ب نف ...

عاخه من طی تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که تزریق واژینال جوش شیرین اگر زیاد باشه باعث سقط میشه همین جور که توی نی نی سایت میگردم افرادی رو‌میبینم که رژیم گرفتن بعضیاشون بعده چند وقت تاپیک راجبه سقط جنین گذاشتن استرس گرفتم شاید ارتباطی بینشون باشه!!  آی یو آی هم تعیین جنسیت میکنه؟؟؟ عاخه شنیدم فقط با آی وی اف میشه 

هزینش بالاس بعلاوه اینکه شاید نگیره اونوقت پولت میپره 

من مشگل pco دارم اقدام کنم شاید باردار نشم واسه همین میخوام یه مدت هم مراعات کنم هم اقدام کنم توکل کنم به خدا ایشالا که پسر بشه میشه لطفا رژیمتو واسم بفرستی؟؟؟ عاخه من شنیدم مرغ اصلا نباید بخوری و فقط بوقلمون و کبک و گوشت کوسفندی مجازه 

عرق کاسنی فقط شوهرم بخوره???

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
عاخه من طی تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که تزریق واژینال جوش شیرین اگر زیاد باشه باعث سقط میشه همین ج ...

دکتر من طبق گروه خونیم رژیم داد 

عرق کاسنی همسرت بخوره خودتم میتونی بخوری عسل بریز داخلش 

ای یو ای برای تعیین جنسیت میشه هزینش فک کنم ۱ تومن باشه