2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهر کرد خودش یاد میگیره و از یادشم نمیره.

هنر فقط آشپزی نیست.

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

مجردی هم خوبه یاد بگیره یه نوع مسئولیت پذیریه منظورم فقط ازدواج نیست یه وقتایی ادم مستقل میشه کلا خوبه ادم کارای خونه و بیرون رو یاد بگیره

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃   

من از ۲۸ سالگی یاد گرفتم. ظرف یکسال کاملا وارد شدم. الان انواع کیک، شیرینی، نون هم درست می کنم. کار سختی نیست

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

وقتی که خودش بخواد آشپزی کنه، حتی اگر ۱۰ ساله باشه. بچه کوچیک زیاد دیدم که خیلی دوست دارن به مادرشون کمک کنن، برای همین کنار مادرشون یاد گرفتن آشپزی رو. مرد و زن نداره، باله ه آدم برای خودش هم که شده باید بلد باشه چیزی درست کنه. 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید.