2777
2789

سلام دوستان لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه برای دوخت یه همچین سرویس کاملی چقدر پارچه بخرم؟؟ مثلا از هر طرح چقدر‌؟؟ و جنسش چی باشه ؟

کلا چیا لازمه بگیرم اگه چیزی در این مورد میدونید بگید ممنونم

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

این جنس ممکنه تترون باشه ممکنه کتان باشه 

باعکس معلوم نیسن

اما یه سرویس کامل برای خودت بستگی داره چن تیکه درست کنی و درست برش بزنی پرت زیادندی ۳متر خوبه  اگ چیز دیگه خواستی بدوز یا بدبرش زدی کم نیاری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جنس ممکنه تترون باشه ممکنه کتان باشه  باعکس معلوم نیسن اما یه سرویس کامل برای خودت بستگی ...

یعنی واقعا با دو سه متر کامل اینا رو میشه دوخت؟

مرسی عزیزم اره از رو این مشخص نیست، فقط گفتم چه جنسی بهتره؟

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه که آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

ببین دورنگ میخوای  ۲ متر سفیدبخر یک متر قرمز

مرسی عزیزم..

به نظرت پشم شیشه و اینا هم میخواد؟ چون فکر کنم توشون هست.

یا نایلون تو پیشبند

یعنی واقعا با دو سه متر کامل اینا رو میشه دوخت؟ مرسی عزیزم اره از رو این مشخص نیست، فقط گفتم چه جنس ...

برای خودت میخوای بدوزی

اره اگ خوب برش بزنی قشنگ درمیاد 

مگه انتطار چه متراژیو داشتی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یعنی واقعا با دو سه متر کامل اینا رو میشه دوخت؟ مرسی عزیزم اره از رو این مشخص نیست، فقط گفتم چه جنس ...

بلدی بدوزی

برای خودت میخوای بدوزی اره اگ خوب برش بزنی قشنگ درمیاد  مگه انتطار چه متراژیو داشتی

اره..🥰

چه میدونم گفتم شاید ۵ متری بخواد

مرسی عزیزم.. به نظرت پشم شیشه و اینا هم میخواد؟ چون فکر کنم توشون هست. یا نایلون تو پیشبند

اره مخصوصا تونمگیر باید باشه تو دم کنیا باید باشه ت دستکشا باید باشه

پلاستیک داخلش دلخواهیه اگ نمیخوای زیادهزینه کنی میتونی نزنی

ولی اینجوری خودت بخری گرونتر درمیاد

اره..🥰 چه میدونم گفتم شاید ۵ متری بخواد

تودزست الگو بکش اندازه هات مهمه اگ تونمگیرو کیسه ها و جانونی و این بساطارو خییییلی گنده بخوای درست کنی متراژش بیشتر میبره 

مثلا پیش بندت اگ ساده باشه با اینکه دامن کلوش خب خیلی فرق داره

یه پکیج آموزش هست میخوام بخرم.. خیاطیو بلدم

پکیج نمیخواد بابا تو نت بزن نحوه دوخت مثلا دمکنی سایت هنر دوز خیلی خوب توضیح داده من خودم واسه جهازم خودم سرویس کامل دوختم از همین سایت نگاه کردم واسه دخترمم سیسمونی دوختم

خدایا شکرت❤❤

بستگی داره چیا بدوزی الان دم کنی سه سایز بخای بدوزی اگر پارچه عرض ۲ متر باشه پارچه ۱ متر بسته...ولی اگر پارچه عرض کم باشه مثلا ۹۰ باشه دو متر بسته...

مشما بیمارستانی. پشم شیشه کوبیده یا نمدی ..نوار اریب .نوار تزئینی.پارچه حدودا ۵ متر یا ترکیبی یا ی رنگ ...کش یک سانتی

اینا لازم هستش  باز بستگی داره چی بدوزی

پشت پیش بندتو برزنت بزن

واسه من نایلونه بدتر لباسم خیس میشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨