2777
2789

چطوریه؟

واسه چه حاجتیه؟اول باید بندازی یا بعد از حاجتت؟

حتما باید تو خونه خودت بندازی؟ یا مثلا میشه تو حسینیه انداخت یا مثلا پخش کرد حالا آشی چیزی

لطفا کسی میدونه واسم بگه

ممنونم

خدا خیرتون بده

بعد از حاجت گرفتن و معمولا خیلی مفصله..آش شله زرد عدس پلو میوه شیرینی حلوا خرما مشگل گشا..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر میکنی 

مثلا فلان چیز بشه سفره ابوالفضل میندزام 

نه حتما نباید خونه خودت باشه حسینه هم میشه 

اش رشته حلوا شله زرد عدس پلو نون پنیر سبزی خرما.  اجیل مشگل گشا  میوه باید تو سفره باشه 

خیلی سنگینه ماشاالله سفره ش.چرا نشه تو حسینیه بنداز.اول حاجتت و از آقا بگیر بعد انشالله سفرشو پهن کن.آش و عدس پلو و شله زرد و خرما حلوا پنیر سبزی و میوه و مشکل گشا البته میتونی سبک‌تر بگیری  

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
چی سر سفره خوندین؟ببخشید مامانتون به حاجتش رسید بعد انداخت؟دعا سر سفره میخونن یا روضه؟

باور میکنی انقدر کار میکردیم  نفهمیدم چی خوند  نمیدونم شاید انعام خوند  بعد یه کم روضه خوند. 

ما ماه رمضون انداخته بودیم 

اره مامانم حاجتشو گرفته بود بعد انداخت