پسوریازیس مدیر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 عنوان خیلی دوست دارم بدونم بهترین زن ایران کیه نه از نظر قیافه بلکه از نظر موفقیت و اخلاق و رفتار | مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 116 پست سلام شما کسی رو میشناسید که همه چی تمام باشه من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود 1401/05/31 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسوریازیس مدیر استارتر عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 کیمیا علیزاده این که به کشورمون خیانت کرد 😔 من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
بستنی_قیفی_دلتنگ عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5808 مریم میرزا خانی تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2671 چبخوا چنخوای ی انسان موفقه... ک اتفاقا بازم هرچند پسندتم نباشه هم ایرانیه هم موفق و شاد و ذاتا مهر ... ترجیح میدم جوابتون رو ندم. ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
deniz6784 عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 2559 گلشیفته فراهانی Be careful messing with honey😉 u might just stick
نی_نی_سایتی1 عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2648 انوشه انصاری؛خانم مریم میرزاخانی روحشون شاد❤ بله موفق بودن، ولی متاسفانه علمشون در اختیار کشور دیگه است و تابعیت کشور دیگه رو دارن، البته این دوره زمونه هر کی دنبال منافع خودشه
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14625 سرنا امینی با حجابه؟ منم دوستش دارم ولی خداییش با حجاب که نیست از نظر من حجاب داره.الان دیگه همه موهاشون پیداست.
بستنی_قیفی_دلتنگ عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5808 اسی مطمئن باش شیما کاتوزیان و سرنا و بلاگر ها بهترین و موفق ترین زنهای ایران نیستن... امیدوارم بتون ... وا موفق ؟اصن موفق نیستن اونا بابا معنی موفق یه چیز دیگس تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
shadi74 عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 1483 نه والا هیچکس همه چی تموم نیس از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️
ستاره1234 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 7415 شیما کاتوزیان😂😂 تو رو خدا اینو به لیست زنان موفق ایران اضافه نکنید. ممنون. منم خواستم بگم، دیگه حوصله بحث نداشتموای بحال ما اگه این شیما بهترین مون باشه «الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
کاشانیه عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 461 به نظرم خانوم انوشه انصاری بهترین هستن .و مرحومه مریم میرزاخانی هم عالی بودن ..
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2671 :)))) خیلی عجیبه این خانم ها با این تفکرات الگو قرار میگیرن یک زمانی که فالوش کرده بودم اوای ... دقیقا همینطوره.چاپ کردن کتاب!ویدیو در مورد خودکشی!اظهار نظر درباره چیزایی که هیچ اطلاعی ازش نداره!کارممد شرکت تسلا و همکار ایلان ماسککککمزخرف محض:))خندم میگیره از حماقت خانم ها ک چهار تا بلاگر شدن الگو. ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
remedios عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 833 بله موفق بودن، ولی متاسفانه علمشون در اختیار کشور دیگه است و تابعیت کشور دیگه رو دارن، البته این دور ... عزیزم صحبتتون خیلی عجیبهاین خانم های نخبه و فوق العاده علمشون رو، هوششون رو در اختیار کل جهان قرار دادن