2777
2789

من خوابگاه قمم

خیلی راضیم

غذاهاش خوبه کلا ۳ نفریم تو اتاق

هم اتاقیامم خوبن

آخر هفته هام که خلوت میشه خوابگاه یه نفر میاد اتاقا رو تمیز میکنه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
من خوابگاه قمم خیلی راضیم غذاهاش خوبه کلا ۳ نفریم تو اتاق  هم اتاقیامم خوبن آخر هفته هام که ...

دزدی تاحالا پیش نیومده؟ تا ساعت چند اجازه دارین بیرون بمونین؟ و اگه دیر برگردین به خانواده خبر میدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دزدی تاحالا پیش نیومده؟ تا ساعت چند اجازه دارین بیرون بمونین؟ و اگه دیر برگردین به خانواده خبر میدن؟

دزدی نه پیش نیومده

تا ساعت ۱۰ نهایتا اجازه داریم بیرون باشیم

ولی ساعت ۹ زنگ میزنن بهمون میگن برگردیم 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

من سالها پیش خوابگاه بودم. دوره کارشناسی خوابگاه به نسبت شلوغ بود و گاهی مواد خوراکی که داخل یخچال داشتیم کم میشد...دوره ارشد دو نفر داخل یک اتاق بودیم و شرایط خوب بود. ولی کلا باید احتیاط کنید، و چیز گرون قیمتی با خود نبرید یا جای مطمئن بگذارید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم