2821
2789
عنوان

کیا بچه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
با اسپرم کم همسرم . و تخمدانای ضعیف من چجوری میخاد بشه

چون خدا خدای ناممکن هاست در حالی که ما برای ممکن ها گریه میکنیم.

کسی رو میشناسم که دکترا جوابش کرده بودن و گفته بودن ذخیره ات پایینه و فقط آی وی اف ولی اون فقط میخندید و میگفت من دلم روشنه میشه. همون ماه شد پسرش الان یک سالشه

عزیزم الهی بگردم..چقدر ناراحت شدم امضات رو خوندم..من سه تا سقط داشتم با اون سه تا داغون شدم با این ک ...

عزيزم انشالله خدا بهت يه ني ني صحيح و سالم بده. الان ٨ هفته باردارم و دكتر گفته به احتمال زياد سقط ميشه و لكه بيني دارم بعد از اينكه دخترم رفت فقط اين چند هفته حالم خوب بود كه باز داغون شدم باز كارم شده گريه

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم انشالله خدا بهت يه ني ني صحيح و سالم بده. الان ٨ هفته باردارم و دكتر گفته به احتمال زياد سقط م ...

قربون دلت برم به حرف دکترا گوش نده خدا خودش داده خودش حفظ میکنه مطمئن باش برا سلامتیش آیت الکرسی میخونم.

مشکلمو گفتم ... مشکل از همسرمه بیشتر چون   اسپرمش خیلی کمه .. 22 سالمه

عزیزم صددر صد مادر میشی

هنوز سنی نداری شوهرت رو تقویت کن خیلیا جواب گرفتن 

منو بگو که 37سالمه 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚

عزیزم ناامید نباش،علم پیشرفت کرده ،

مامان من بعد از ۱۶ سال و ۴سقط بچه دار‌شد،

اون زمان خیلیی  طلا و خونه فروخت 

زندگی شو فقط گذاشت تا بچه دار شد

بیشتر دکترا رو رفت

و برای بچه ،استراحت مطلق بود

وقتی یکی ازش میپرسه از اون زمان و بچه هایی که از دست داد میگه سعی میکنم بهش فکر نکنم یعنی پیر میشم 

بمیرم براش

نا امید نباش♥️

عزيزم انشالله خدا بهت يه ني ني صحيح و سالم بده. الان ٨ هفته باردارم و دكتر گفته به احتمال زياد سقط م ...

یه نذر بگیر خدا خودش تو دلیت رو حفظ کنه 

چون خدا خدای ناممکن هاست در حالی که ما برای ممکن ها گریه میکنیم. کسی رو میشناسم که دکترا جوابش کرده ...

من ذخیره تخمدان کم بود حتی گفت ای وی اف نمیشه 

خدا معجزه کرد طبیعی باردار شدم بعد ۵سال انتظار گریه همه راه ها ک رفتم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
عزیزم صددر صد مادر میشی هنوز سنی نداری شوهرت رو تقویت کن خیلیا جواب گرفتن  منو بگو که 37سالمه ...

چجوری تقویت کنم با چی 

بالاخره خدا به منم نی نی داد   

قربون دلت برم به حرف دکترا گوش نده خدا خودش داده خودش حفظ میکنه مطمئن باش برا سلامتیش آیت الکرسی میخ ...

خيلي خيلي ازت ممنونم مهربون انشالله خدا صداي شما دوستاي خوبم رو بشنوه و اينبار ني نيم برام بمونه حالم اصلا خوب نيست برام دعا كنيد

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
یه نذر بگیر خدا خودش تو دلیت رو حفظ کنه 

كلي نذر و نياز كردم به خدا. از اون روزي هم كه اومده همش خيرات دادم نذر كردم كه انشالله سالم بغلش بگيرم به نيازمندا كمك كنم ولي نميدونم چرا همش بايد من شب و روزم گريه باشه انگار خدا منو يادش رفته

چجوری تقویت کنم با چی 

چهار مغز بده بخوره ،خرنوب خیلی خوبه از عطاری بگیر بده بخوره ،من به شوهرم صبح ناشتا یه لیوان شیر در حد ولرم

گرم میکردم یه دونه تخم مرغ ، دوتا گردو ،یه قاشق عسل ،دوتا خرما ویک قاشق چایخوری پودر قرص کمر باهم مخلوط میکردم میدادم بخوره ،خودمم میخوردم برا تنبلی تخمدانم خیلی خوبه 

خانما ی با تجربه  من  این ماه میخام کلومفین بخورم و آمپول بزنم بنظرتون اگه  تعداد فولیکولام  بیشتر شه ب جای یکی سه چهار تا آزاد شه  با مشکل  همسرم ک اسپرمش کمه امکان بارداری نمیره بالاتر ؟

چهار مغز بده بخوره ،خرنوب خیلی خوبه از عطاری بگیر بده بخوره ،من به شوهرم صبح ناشتا یه لیوان شیر در ح ...

شما باردار شدین مگ ؟  

كلي نذر و نياز كردم به خدا. از اون روزي هم كه اومده همش خيرات دادم نذر كردم كه انشالله سالم بغلش بگي ...

کاملا درکت میکنم خدا بزرگه به حق رحمانیتش برات نگه داره تو دلیت رو برات صلوات میفرستم عزیز❤