2777
2789
عنوان

جیگرکی چجوری بزنیم؟

140 بازدید | 11 پست

دوستان همسرم درآمدش خیلی کمه ،میخواد باوانت بره کنارخیابون جیگرکی بزنه؟ هیش کی کمکمون نمیکنه بگه چکارکنید نکنید... ازکجاشروع کنیم؟کسیو میشناسید درموردش بهتون چیزی گفته باشه؟

منقل و سیخ و زغال و ....بگیره بره یه جای پر رفت و امد 

اولش هم که آتیش روشن کرد یه تکه چربی بندازه تو زعال که بوش بپیچه مردم بیان بخرن 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی وانت داره کلی کار میشه کرد

میوه بفروشه ک راحت تره تا جیگر

یا اثاث ببره نمیدونم تحقیق کنید

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

من تجربه ای ندارم ولی در کل برای خرید جیگر و کلا غذای بیرون هیچوقت از وانتی خرید نمیکنم ترجیحم یه رستوران با ظاهر تمیز و شیک هست 

حرف اون دوستمون خوبه میوه فروشی با وانت هم درامدش خوبه تو شهر ما که خیلی میبینم

وقتی وانت داره کلی کار میشه کرد میوه بفروشه ک راحت تره تا جیگر یا اثاث ببره نمیدونم تحقیق کنید

راس میگی خرابیشم کمتره دردسرشم کمتره

اسی بره تو کار صایعات روزی ۴۰۰ ۵۰۰ تومن درامد داره 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌

با وانت ی مدت بره بازیافتی جمع کنه و بفروشع 

مث کارتن و پلاستیک و بطری و این چیزا 

و الان دوتا ماشین و باغ خریده 

یا میتونه بار ببره اینور اونور 

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
بره از تو آشغالی جم کنه؟اخه نمیخام اینجوری

میتونه بره از محله ها جمع کنه از مردم بخره