roniiikaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 996 عنوان جیگرکی چجوری بزنیم؟ 140 بازدید | 11 پست دوستان همسرم درآمدش خیلی کمه ،میخواد باوانت بره کنارخیابون جیگرکی بزنه؟ هیش کی کمکمون نمیکنه بگه چکارکنید نکنید... ازکجاشروع کنیم؟کسیو میشناسید درموردش بهتون چیزی گفته باشه؟ 1401/05/31 | 14:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yelaray عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1751 با وانت چرا ؟ یخچال میخواد ک بازم . بعدشم اینجوری اصلأ تمیز نیست
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 منقل و سیخ و زغال و ....بگیره بره یه جای پر رفت و امد اولش هم که آتیش روشن کرد یه تکه چربی بندازه تو زعال که بوش بپیچه مردم بیان بخرن محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10360 وقتی وانت داره کلی کار میشه کردمیوه بفروشه ک راحت تره تا جیگریا اثاث ببره نمیدونم تحقیق کنید خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
باراناه عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 6012 من تجربه ای ندارم ولی در کل برای خرید جیگر و کلا غذای بیرون هیچوقت از وانتی خرید نمیکنم ترجیحم یه رستوران با ظاهر تمیز و شیک هست حرف اون دوستمون خوبه میوه فروشی با وانت هم درامدش خوبه تو شهر ما که خیلی میبینم
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 وقتی وانت داره کلی کار میشه کرد میوه بفروشه ک راحت تره تا جیگر یا اثاث ببره نمیدونم تحقیق کنید راس میگی خرابیشم کمتره دردسرشم کمترهاسی بره تو کار صایعات روزی ۴۰۰ ۵۰۰ تومن درامد داره محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35111 با وانت ی مدت بره بازیافتی جمع کنه و بفروشع مث کارتن و پلاستیک و بطری و این چیزا و الان دوتا ماشین و باغ خریده یا میتونه بار ببره اینور اونور " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
roniiikaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 996 با وانت چرا ؟ یخچال میخواد ک بازم . بعدشم اینجوری اصلأ تمیز نیست اره میخریم
roniiikaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 996 منقل و سیخ و زغال و ....بگیره بره یه جای پر رفت و امد اولش هم که آتیش روشن کرد یه تکه چربی بن ... ازکجا
roniiikaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 996 راس میگی خرابیشم کمتره دردسرشم کمتره اسی بره تو کار صایعات روزی ۴۰۰ ۵۰۰ تومن درامد داره بره از تو آشغالی جم کنه؟اخه نمیخام اینجوری
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 بره از تو آشغالی جم کنه؟اخه نمیخام اینجوری میتونه بره از محله ها جمع کنه از مردم بخره محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
roniiikaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 996 وقتی وانت داره کلی کار میشه کرد میوه بفروشه ک راحت تره تا جیگر یا اثاث ببره نمیدونم تحقیق کنید کارنبود ...واسه اثاثم حمالیه باید همش باربزنی وسیله ورداری