2777
2789
عنوان

بیقراری و اسهال نوزاد یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 7737 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای اخه چایی نبات؟؟؟ من یه بچه ی ۵۶روزه دارم اگه ابمیوه بخورم اسهال میشه  نبات طبعش گرمه اب ...

خخبخب چی بخورم سردیجات هم ک هم برای خودم سمه هم برا نی نی 😣🥺

زنگ مادری پدری کسی بزن بچه رو ببر دکتر تلف شد که طفل معصوم

از دیروز اومدم خونه بابام اینا هم بزور خودمو بچه هامو تحمل میکنن عصابم خراب شده بخدا هیچ کجا جا نداریم خسته شدم از این وضعیت حتی نیومد بگه بیا خونه تازه خوششم شده چنتا عین خودشو اورده خونمو ب گوه کشیده داره خوش میگذرونه 😒

از دیروز اومدم خونه بابام اینا هم بزور خودمو بچه هامو تحمل میکنن عصابم خراب شده بخدا هیچ کجا جا ندار ...

برنامه گهواره رو نصب کن اونجا بهتر میتونن راهنمایت کنن مامانا ولی همیشه دزدکی از شوهرت پول قایم کن بدرد این موقعه هات میخوره 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
برنامه گهواره رو نصب کن اونجا بهتر میتونن راهنمایت کنن مامانا ولی همیشه دزدکی از شوهرت پول قایم کن ب ...

چه برنامه ای هست؟ از کجا دان کنم؟ پول یکم داشتم اما متاسفانه مونده تو خونه منم ک نمیتونم برم برش دارم

چه برنامه ای هست؟ از کجا دان کنم؟ پول یکم داشتم اما متاسفانه مونده تو خونه منم ک نمیتونم برم برش دار ...

تو بازار بزن برنامه گهواره برا نوزاداس همه مامانا هستن کمکت میکنن چون بچه ها هم سن همن 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
گلم غذای معمولی فقط سیب زمینی و بادمجون نخور بیشترشو برنج بخور

برنج خیلی درست نمیکنم گاهی سیب زمینی رو چون نمیدونستم نفخ داره تا دو روز پیش میخوردم🥺🤦🏻‍♀️

برنج خیلی درست نمیکنم گاهی سیب زمینی رو چون نمیدونستم نفخ داره تا دو روز پیش میخوردم🥺🤦🏻‍♀️

اخ عزیزم خیلی نفاخه 

سیب زمینی 

بادمجون 

فلفل 

دارچین 

ادویه جات

لبنیات 

گوشت قرمز 

انواع حبوبات 

مرکبات اینا همشون نفاخه😌تا ۶ماه از اینا نخور بچت هیچوقت نفخ نمیشه هیچوقت بی قراری نمیکنه 

راستی قهوه در روز بیشتر از ۱لیوان نخور چایی هم کمرنگ بخور 

شیرینیجات زیاد بخوری بچه اسهال میشه 

غذای گرم بخوری بچه استفراغ میکنه 

غذای یک روز مونده تو یخچال بخوری بچه بدحال میشه 

ماکرونی خیار پیاز هم نخور نفاخن 

من شدم یه تیکه استخون ولی خداروشکر بچم نفخ نمیشه چون خیلی هواشو دارم هیچی نمیخورم فلافل و خیارشور ترشیجات هم نخور ابجی بچه حساسیت پیدا میکنه بدنش پر جوش میشه 

اخ عزیزم خیلی نفاخه  سیب زمینی  بادمجون  فلفل  دارچین  ادویه جات لبنی ...

خب چی بخوریم اینجوری ک خودم هم از گشنگی میمیرم  هم پوست استخون میشم دیگه کی جمعمم کنه😕☹️تازه چطوری شیر کنم وقتی چیزی نتونم بخورم😣