2777
2789
سلام مامانا
میخواستم کمکم کنید یه راهی نشون بدید که دختر 27 ماهم رو از شیشه ترکش بدم
فقط شیر پاستوریزه میخوره اونم تو شیشه نمیدونم چیکار کنم
اگه بهش ندم جیغ میزنه پریه میکنه بعدش مجبور میشم بدم
من راضیم چون دختر اولم شیشه نمی خورد اصلا و شیر هم با لیوان نمی خورد اما این یکی به هوای شیشه شیر می خوره با عسل و تو این هوای الوده خوردنش برای من مهمتره تا شیشه خوردن بزرگ تر که شد ازش می گیرم اما الان راضیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان فرین جون به جای این که شیشه را از زندگیش حذف کنی براش برنامه بذار بچه ها ممکنه لجباز باشن اما شما اگر قاطعیت داشته باشی تسلیم می شن دوستم یک روز برنامه بذار و بهش بگو فقط وقت خواب و ههرچی گریه کرد تسلیم نشو خوراکی های دیگه بهش بده هر چی دوست داره و سرش را با بازی گرم کن درست مسیشه فقط باید صبور باشی
نه بابا روزا به زور 1ساعت و نیم میخوابه
اونقدر تنبل بار اومده که نمیخواد زحمت بده غذاشو بجوه یکی دو قاشق میخوره بعد میگه شیر بده
از دستش اعصابم داغون شده نه پوشکشو تونستم باز کنم نه شیشه شو حذف کنم احساس میکنم خیلی ناتوانم که نتونستم از دست یه بچه بر بیام
باید قاطع باشی عزیزم قاطع برای از پوشک گرفتن تا سه سالگی زمان خوبیه با تشویق می دونم که بچه ها گاهی خیلی سرسخت می شن اما شما باید نشان بدی که مقاوم تری اگر از حالا اجازه بدی که متوجه بشه در مقابل گریه هاش ناتوانی دیگه خدا باید بهت رحم کنه تجربه اش را داشتم دارم می گم ها زیاد هم به گریه هاش از رو لجبازیه اهمیت نده اگر می بینی بهانه گیری هاش اعصابت را خرد می کنه یک گوشی بذار تو گوشت و موسیقی گوش کن اما حواست بهش باشه وقتی ببینه با گریه نمی تونه حرفش را جلو ببره تسلیم می شه فقط ارام باش
پوشک گرفتن یه موضوع دیگست و با شیر گرفتن خیلی فرق داره باید بدون پوشک خودت بتونی تو خونه تحملش کنی و هر چند دقیقه یه بار ببریش
خداوندا مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند. الهی آمین