2777
2789
عنوان

کسی ک حق یه آدم بی دفاع رو میبره

56 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

یکی ک بهش خیلی اعتماد داشتیم مبلغی پول و مقداری طلا ازم برد و پس نداد و کاری نتونستم انجام بدم چون مدرک نداشتم و از طرفی نخواستم آبرو ریزی شه 

ب نظرتون تاوان میده ک حداقل تا زنده ام ب گوشم برسه؟؟؟؟😔😔😔😔وضع مالیش خیلی خوبه ولی زورش رسید پس نداد

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

مگه میشه تاوان نده؟ به عدالت خدا مطمین باش 

حق مظلوم خوردن و حق الناسو حرام تاوان سنگینی داره. 

شنیدم کسی که مال حرام وارد زندگیش میکنه تا نسل های بعدش هم اثرات منفی داره 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

مگه میشه تاوان نده؟ به عدالت خدا مطمین باش  حق مظلوم خوردن و حق الناسو حرام تاوان سنگینی داره. ...

امیدوارم خدا نشون بده ک من از راه دور متوجه شم 

من وقتی طلب پول و طلامو کردم او گفت من همچین کسی رو اصلا نمیشناسم و من از مغز استخون سوختم ک این امانت بود دست منو من ب اون داده بودمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خدا نشون بده ک من از راه دور متوجه شم  من وقتی طلب پول و طلامو کردم او گفت من همچین ک ...

خدا جوابش رو بده😢 

تحمل ظلم خیلی سخته 😔

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

مگه میشه تاوان نده؟ به عدالت خدا مطمین باش  حق مظلوم خوردن و حق الناسو حرام تاوان سنگینی داره. ...

اونقد درد نشست تو قلبم از اون ماجرا ک چند وقتی یه بار دلم میخواد راجع ب اون ماجرا برا کسی حرف بزنم 😔😔😔

خدا جوابش رو بده😢  تحمل ظلم خیلی سخته 😔

من نتونستم برا بچه هام گوشواره بخرم ولی اون طلایی ک بهشون هدیه داده بودن رو از من کش رفت و برد 

آخ ک چ کردم من 😔😔😔

حرف بزنم عزیزم

خودتو سبک کن

من نتونستم برا بچه هام گوشواره بخرم ولی اون طلایی ک بهشون هدیه داده بودن رو از من کش رفت و برد  ...

وای خدا 

چقدر نامرد