2777
2789
عنوان

اسم کاربرای دروغگوروبگید ملکه ی ذهن بشه دیگه تاپیک دروغ نزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست
یادم نیس که.ولی یبار یکی گفت بلیط کنسرت گرفتم دارم تنها میرم کیش مجردم هستم رفتم تاپیکا اخرش نوشته ب ...

😁😁😁😁

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 عاشقتم

قربانت عزیزم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آبروی بنده های خدا رو نبرید. اینجا فضای عمومی و مجازی هست. شنونده باید عاقل باشه و بدونه نباید به فض ...

👌👌👌

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

قضیه فسنجون چیه

یه نفر فسنجون پخته عکسشو گذاشته بود این خانم و چند نفر دیگه هم اه اه واه واه راه انداختن بعد اون خانمی که اه اه راه انداخته نمیدونم سر چی به یه خانم باردار توهین کرده. و عکس فیک گذاشته اولش گفت بلاگرم و عکس اوناس الانم میگه کسی منو درک نمیکنه و قرص خوردم.... 

هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم

نکنید اینکارو خوب نیست خدا ستار العیوب دیگه ماکه بنده ایم و خطاکار ....اوناییم که دروغ میگن حق الناس رو گردنشونه مخصوصا اونایی که تاپیکی میزنن که دل آدم به درد میاد...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بحث بی آبرویی نیست

یادمون باشه که داستاناشونو باور نکنیم

انقد دروغ گفتن بعدشم تاپیک ترکیده یادمون رفته بازم به خودشون اجازه میدن دروغ بگن و باهامون بازی کنن

من خودم واقعا دلم میسوزه حتی گاهی گریه میکنم بعد میفهمم حرف الکی بوده

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

اونیکه تاپیک دروغ میزنه خودش رسوا میشه

پس من بی آبروش نمیکنم

فقط میخوام یادم بمونه که دیگه باورش نکنم

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

کلا یادتون باشه اینا که اسکرین چت میزارن برا پر بازدیدی از دم دروغهه کاربر جدید و قدیم هم نداریم اینا که عکس خونه و وسیله میزارن عکس خودشون. ، شما باشید نمی ترسید تاپیک اسکرین چت تون پر بازدید شه بعد شناسایی شید؟یا عکستون

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
یه نفر فسنجون پخته عکسشو گذاشته بود این خانم و چند نفر دیگه هم اه اه واه واه راه انداختن بعد اون خان ...

اهان مرسی عزیزم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱