2777
2789
عنوان

خانومای باردار تو رو خدا کمکمکک

152 بازدید | 23 پست

تو رو خدا جواب بدید دلم آشوب من دو هفته پیش تست زدم مثبت شد دوبار. الان نزدیک دو هفته از موعد پریودم گذشته نشدم درد هم ندارم فقط دو روز که لک دارم تیره س نوار میزارم تمیزه میرم دستشویی میاد ولی خب کمه الان موندم پول دستم بیاد دو روز دیگه برم آز بدم بهم بگین من الان باردارم یا نیستم چرا خون میاد خواهش میکنم جواب بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری عزیزم

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

ب احتمال خیلی زیاد. بارداری ،،،ولی چرا پول آزمایش نداری بچه اووردی ،،پس سونو دارو رو‌ میخوایی چکار کنی گلم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم بری دکتر بهتره اینجا هرکسی چیزی نگه بترسی 

ولی تجربه خودم دو بار ،بارداری پوچ داشتم اینجوری شدم و بعدش سقط کردم 

ولی ولی ولی بعضیام اینجور شدن و هیچ مشکلی نبوده و بچه هامون سالم بدنیا اومده 

باید بری براتون سونوگرافی بنویسه 

توکل ب خدا کن عزیزم اصلا ناراحت و نگران نباش 

عزیزم حقوقمون دیر واریز شد و گرنه من حتما میرم پیگیرم

خیلی حواست ب خودت باشه ،،،،،حتما آزمایش دادی برو دکتر تا کامل مورد بررسی قرار بگیری ،مبارکت باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ممنونم از جواب تون ولی به ذهنم نرسید بزنم دوباره یعنی الان واقعا باردارم این طبیعی

انشالله بارداری عزیزم اصلا هم زیاد توو اینترنت نخون استرس به خودت راه نده گلم . یه بی بی بزن بعدش هم برو ازمایش . پول ازمایش چقدره ؟ 

خدایا توو از دلم خبر داری به وقتش بهم بده صلاح دونستی🤲
عزیزم بری دکتر بهتره اینجا هرکسی چیزی نگه بترسی  ولی تجربه خودم دو بار ،بارداری پوچ داشتم اینج ...

بارداری پوچ حالت تهوع هم داره من آخه همش حالت تهوع دارم شدید به بو  هاحساس شدم