2777
2789
عنوان

تو شرایط سخت بچه یا شوهر؟ چرا

78 بازدید | 6 پست

چرا من هیچوقت نمیتونم به نتیجه برسم 

نه میتونم از شوهرم بگذرم نه از بچم وای زبونم لال 

هرچقدم فکر میکنم دوتاشونو انتخاب میکنم

شما چی 

دلیلتون چیه

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

چرا باید به همچین چیزی فکر کنیم

مگه چند درصد احتمال داره همچین شرایطی پیش بیاد؟

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بارها این سوال پرسیده شده

حتی همینجا

خیلیا گفتن بچه ولی من درگیرم 

منظورم این نیست اتفاقی بیفته که مجبورباشیم شاید بیشتر دوسداشتنه

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
بچم بدون شک

سلام

شما بمن یبار التماس دعا گفته بودی عزیزم؟ 

پس شوهرت چی 

سلام شما بمن یبار التماس دعا گفته بودی عزیزم؟  پس شوهرت چی

سلام 

کی کجا😀

حس مادریم بیشتر قرار باشه بین خودم و بچه ام یکی انتخاب کنم باز بدون شک بچه ام 

اصلا نمیتونم محبتی ک بهش دارم با کسی ب جز مادرم مقایسه کنم همیشه ی سر گردن بیشتر

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.