2777
2789

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

حالا این معلمه چرا زمینو وسط گذاشته؟؟؟مگه نباید خورشید وسط باشه؟؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عكس اول

چون جاذبه زمين خميدش ميكنه ستاره دنباله دار رو

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

من هیچ شکی ندارم که زمین گرده 

چرا بعضیا میگن تخته؟ 

اصلا چرا تمام اجرام آسمانی باید گرد باشن ولی زمین تخت؟؟؟

کی میدونه خارج از محدوده ی آسمون چه خبره فقط خدا عالمه هیچکس نمیتونه سر از کارش دربیاره گرچه دروغای ناسا هم کم نیست چندبار از روی عکسایی که از فضا منتشر کرده دروغای خودش لو داده

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

زمین گرده ولی خب شهاب جسمیه ک وقتی وارد جو زمین میشه میسوزه و شعله ور میشه و ما اون نورو میبینم از هر سمتی ک ماهستیم میبینیمیش شاید اون لحظه از اون سمت زمین اصلا دیده نشه ولی خدایی خیلی بیکاری نصفه شبی این سوالا ب ذهنت میرسه

شازده کوچولو پرسید: اگه یه چمدون داشتی توش چی پر می کردی؟روباه گفت: وقتی دارم میرم یا دارم بر می گردم؟شازده گفت: داری بر می گردی..روباه جواب داد: دلتنگی هامو....🥺
کی میدونه خارج از محدوده ی آسمون چه خبره فقط خدا عالمه هیچکس نمیتونه سر از کارش دربیاره گرچه دروغای ...

آره منم بهش شک دارم 

همه عکساش فوتوشاپ میشه

زمین گرده ولی خب شهاب جسمیه ک وقتی وارد جو زمین میشه میسوزه و شعله ور میشه و ما اون نورو میبینم از ه ...

🤣🤣🤣

آره منم بهش شک دارم  همه عکساش فوتوشاپ میشه

دنیای الآن دنیای ابزارهای رسانه ایه یعنی هرچی اینترنت پخش کنه و چندتا آدم معروف و فیلسوف قبول کنن همه مثل برده قبول میکنن چون خودشون که نمیتونن برن تحقیق کنن اولا ابزارهای لازم ندارن ثانیا دانش و علمش ندارن و از همه مهم تر خیلی هزینه بره پس در هر زمینه‌ای هرچی از بالا بیاد ما مصرف کننده ایم و چاره ای نداریم جز اینکه قبول کنیم

پس زیاد فکرتو درگیرش نکن چون نتیجه ای نداره 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

اگر به آسمان نگاه کرده و چند صورت فلکی پیدا کنید، هنگامی که از اشخاصی در نیم‌کره دیگر زمین در رابطه با صورت‌های فلکی که رؤیتمی‌کنند، بپرسید، خواهید آموخت که صورت‌های فلکی تنها در یکی از نیمکره‌های زمین قابل مشاهده است. به عنوان مثال: الگوی ستاره‌ای ملاقه در دب اکبر از استرالیا قابل مشاهده نیست و صورت فلکی صلیب جنوبی نیز از ایران قابل مشاهده نیست. در نتیجه تمامی ۸۸ صورت فلکی برای کل ساکنین زمین قابل رصد نیستند زیرا انحنای زمین برخی صورت‌های فلکی را از دید ما پنهان می‌کند. اگر زمین یک دیسک مسطح بود تمام صورت‌های فلکی از هر منطقه زمین قابل مشاهده بود.

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا