2777
2789

کلا هنش حس میکنم دارن ازم سواستفاده میکنن شوهرم و خانوادش

الان ۱۲ ساله ازدواج کردم از اون اول حرف حرف شوهرم بوده چندسال که گذشت چون سمت خانواده شوهرم هستم گفتم پول جمع کنیم ریخت پاش نکنیم تا بتونیم بلند شیم مستقل شیم ولی شوهرم اون سختی مشقت رو داد بهم خونه رو خرید اما از پیش پدرش بلند نشد 

الانم بعد ۱۲ سال احساس میکنم دارن نقشه خودشون رو عملی میکنن خانوادش اولا خودشون همش فشار میارن پسرشون رهاشون نکنه از پیششون دربیا  همه کارم کردن از همه بدتر حرمت  منم اصلا نگه نداشتن همه جوره بدرفتاری احساس نوکری دارن به عروس 

حالا حس میکنم دارن صرفه آخرو میزنن پدرشوهرم چندسال پیش فوت شده الانم مادرشوم مریضه همه کشیدن کنار در تلاشند چون شوهرم دااداش اخریه خواهر مجردش که همسن منم هست تو خونه رو بسپارن به ما 

من چیکار کنم نه راه برگشت دارم نه کسی پشتمه نه میتونم چند روز قهر کنم 

چندباری جاری بزرگم تذکر داده بود آخرش میخان اینکارو کنن اما علنا میخان بکنن واقعا خستم نه توان جنگ دارم نه اعصاب خانوادشو خواهرش هم که هیچی نگم بهتره نمیدونم چیکار کنم شوهرمم اینقد بدبخته اصلا نمیتونه حرف بزنه به برادر خواهرش اونا کلا انداخته بودن گردن ما همه چیو چون سفر ها و خریدا و...با ما بودن الان دیگه کلا کشیدن کنار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

مادرشوهرت و خواهرشوهر مجردتو میخان بزارن پیش تون ازش نگه داری کنی؟

اصلا فاصله و عاایم نزاشتی نفهمیدم

ببین دو تا راه داری یا قهر جدی بکنی و حتی یک اقدام الکی به طلاق کنی مثلا مهرتو بزاری اجرا اونم اخرای دعوا تا شوهرت حس کنه حرفت جدیه و کوتاه بیاد

یا تو خونه بمون و دست به سیاه و سفید نزن. بگو وظیفه شرعی و قانونیم یک تمکینه که میکنم فقط قد خودت غذا بپز تا دست از سرت بردارن

نگران نباش. شاید خواهرشوهرت شوهر کنه بره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
مادرشوهرت و خواهرشوهر مجردتو میخان بزارن پیش تون ازش نگه داری کنی؟ اصلا فاصله و عاایم نزاشتی نفهمید ...

بله دقیقا خواهرشوهر میخاد میارن پیش ما به اسم اینکه با این برادرش راحتره کلا هم کشیدن کنار جالبه اون داداشش که باهاشون مینشست کلا کنار کشیده چون خیلی حرف زنشه اونجا برعکس ما

خواهرشوهر متاهل دارم جونجونیه ولی میگه شوهر بچه دارم به من ربطی نداره 

میترسم حرف طلاق و ...بیفته نقل مجلس شه چون خیلی دعواها شده واسه بلند شدنم اما نشده که نشده نمیدونم چیکار کنم جواب بده

نگران نباش. شاید خواهرشوهرت شوهر کنه بره

فکر نکنم اینجا شهر کوچیکیه و سن ازدواج خیلییییییییییی پایین منم اونموقع بالا میدونستن چه برسه ...ولی در کل نمیخاد بره تصمیمش رو گرفته 

بله دقیقا خواهرشوهر میخاد میارن پیش ما به اسم اینکه با این برادرش راحتره کلا هم کشیدن کنار جالبه اون ...

اگر خونه خریدین خودتون. 

و الان تو خونه پدرشوهرتی. 

به شوهرت بگو من جهزیه امو میبرم خونه خودم با بچه هام

تو هم بمون ور دل ننه جونت و خواهرت. 

کل عمرمون جنگیدیم خواهر. 

اینا کی میخان ولمون کنن الله اعلم

اگر خونه خریدین خودتون.  و الان تو خونه پدرشوهرتی.  به شوهرت بگو من جهزیه امو میبرم خونه ...

بخدا اینقد گفتم میگه برو مستاجر توشه 

من شدیدترین دعوام دو سال پیش بود خیلی بالا گرفت ولی شوهرم به گریه افتاد ولی جدی نگرفت فقط میخاس صبح شه بگذره فقط اینجا بمونه خیالش راحته خواهر کاملا تو نگاهش میخونم خیلیییییییی اذیتم کرده ولی بلند نمیشه که نمیشه این اتفاقات هم داره میفته بدتر میشه موندم بخدا بچه ها گناه دارن

خدا شاهده اینجا هم هستیم واسه خودموننیستیم زاییدم نفهمیدم شوهرم صبح شب خونه مادرش 

خواهرش آب از بینیش بیاد بدو بدو مرخصی دکتر اونوقت من خودم رفتم بيمارستان زایمان شوهرم سرکار بود