2777
2789

خواهرا بابام درگیر اعتیاد شده 😔 دیروز منو مامانمو کتک زد تایپیگش هست 💔 قرار بود دیروز با نامزدم برم بیرون چون صورتم ناجور بود پیچوندمش همون دیشب گفت فردا حتما باید بیای نزدیک یه هفتس ندیدمت ساعت ۷ زنگش زدم که بهونه بیارم بگم بابام کرونا گرفته نمیتونم بیام و اینا آروم حرف میزدم که بابام نشنوه دوباره عصبانی شه بعد هی میگفت بابا نکرت خوابه یواش حرف میزنی کلی حرف بهش زدم گفتم احترام نگهدار😔💔 هر دلیلی میاوردم میگفت اشکال نداره پاشو بیا منم مجبور شدم بهش بگم چون از یه طرف میتونه پشت منو مامانمو بگیره جلو بابام که یکم دست برداره ....😭😔💔 تا بهش گفتم شوک شد اصن چند ثانیه صحبت نمیکرد یدفه گفت لباساتو بپوش چند دقیقه دیگه اونجام😭😭 نیم ساعت بعد دیدم دستشو گذاشته رو زنگ مامانم درو براش زد اومد تو مامان بابام سلام کردن تا اومد تو بعد گفتش چرا دست روش بلند کردی مگه بی کس و کاره 😭 بابامم بهش فوش داد اونم هی جواب سوالی میکرد قشنگ روشون تو روی هم باز شده نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟😭 نامزدم گفت ابن آخرین باره که منو میبینی یا بیا بریم یا بشین تو خونتون پیش بابات 😭💔  منم مسیحو انتخاب کردم 🙂💔 اون آخرم که میخواستیم بریم گفت کمم گذاشتی کمت میزارم 😔😔💔 الان خجالت میکشم اینجا داداش مجردش هی از اتاق میاد بیرون و میره تو اتاقش اصلا معذبم😔💔

ببخشید قفل کردم تایپیگ قبلیو کار پیش اومد 😔🖤

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
همونه که به بابات گفت چاقال؟؟؟

بله😭💔

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونه که به بابات گفت چاقال؟؟؟

منم دقیقا این اومد تو ذهنم😂

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

مامان باباشچی گفتن؟ابرو خانوادتو بردی که

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
کاش دندون رو جگر میزاشت چیزی نمی‌گفت وضع خراب شد که

نمیتونه هرچی بیاد تو دهنش رو میگه😭💔

مامان باباشچی گفتن؟ابرو خانوادتو بردی که

نامزدم به خانوادش موضوع رو نگفت😔👌🏻

ولی نمیدونم.