2777
2789

خانما من امروز پیش دکتر بودم و طبق نتیجه ی آزمایشام تشخیص تخمدان پلی کیستیک گذاشتن روم

میخوام ببینم کسی اینجا هستش که پلی کیستیک داشته باشه و تونسته باشه باردار بشه و بچه ی سالم به دنیا بیاره؟😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا هستن باردارشدن روزی چندین تاپیک درمورد این موضوع تو نی نی سایت زده میشه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

نگران نباش دوستم داشت و حامله هم شد چن ماه پیش ، منتها ببین ممکنه دیر حامله شی ولی اصلا استرس نداشته باش دوستم ۵سال اقدام کرد کلی دارو و امپول و دکتر ...نشد ک نشد انقد ک استرس و تنش داشت طفلک سوراخ سوراخ شده بود یهو انداخت کنار گف به درک دگ خسته شدم ، همین ک بیخیال شد چن ماه دگ بهم پیام داد ک حاملم 😍 ارامش داشت اون تایم و خداروشکر خدا دامنشو سبز کرد 

حتی تا ای وی اف هم رفتم و نتیجه نداد. بعد از چند وقت باردار شده بودم و نمیدونستم.۳ ماهه بودم که فهمی ...

تو منی یا من تو😂

من هم خودم مشکل داشتم هم شوهرم ..حتی پروسه ای وی اف کنسل شد چون جنین نداشتیم

ولی خب خودم باردار شدم دقیقا سه ماهم بود ک فهمیدم