2777
2789
عنوان

توروخدا اگه کسی تولدشهههه

100 بازدید | 12 پست

توروخدا اگ کسی تولدشه و دعوتتون‌ نکردن پا نشین برین خونه ی طرف حتی بچتون یا پدرمادرتون یا هرکی 

شاید اون بدبخت یه برنامه ای چیده یه شکر خانوادگی میخواد بخوره

شوهر و بچتونم نزارین برنننن

تولد شوهرمو با عرض معذرت تر زدن توش اه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والاااا   منم برا همسرم برنامه چیده بودم  جاری خودشیرینم زنگ زد من کیک درست کردم  عصری بیایم بشینیم   هم  یه شام مجبور شدم درست کنم هم برنامه ام بهم ریخت 

خدایااا  یه کاری کن  دست بجنبون تا دیر نشده 

موافقم 

همینطور اگه خودتون دعوتین سرخود مهمون اضافه نکنید حداقل اطلاع بدین طرف آمادگیش رو داشته باشه

یه سال تولدم دوستم با 4 تا از دختر خاله هاش اومده بود 

بعد اصن من تا حالا ندیده بودمشون جو واقعا سنگین بود اصن خوش نگذشت 

قرار بود مهمونی دوستانه باشه😑

ولی تولد دوست پسرم بخاطر اینکه اینطوری نشه خودم گفتم میتونید 2 الی 4 همراه با خودتون بیارید🤌🏻😅

شاید طفلی ها بخوان طرفو خوشحال کنن.

حالا نمیشه فردا شب دوباره جشن بگیری؟ چه اشکالی داره

ما همیشه تولدامون تنهاییم. انقدر دلم‌می گیره

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

خیلییی  دعا کنین پا شن برن توروخدا دارم از حرص میترکممم بعد جالبه هرکی سرش تو گوشیشه ها ولی ن ...

ای بابا پاک شدن خانواده آقای هاشمی تو درسه اجتماعی 

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
چیشده

تولد شوهرمه کاملا یهوووویی برادرشوهرم و پسرش با پدرشوهرم اومدن نشستن قصد رفتن هم ندااارن 

پدرشوهرم میگه بریم برادرشوهرم میگه نه باید محمدو ببینم بعد بریم 😐😐

شاید طفلی ها بخوان طرفو خوشحال کنن. حالا نمیشه فردا شب دوباره جشن بگیری؟ چه اشکالی داره ما همیشه ت ...

اخه اصلا بخاطر یه جریان دیگه اومدن خونمون واسه تولد نیومدن😂دارم میسوزمممم