2777
2789

خودم مهندس ناظر و محاسب درآمدم زیر ۱۵

همسر استاد دانشگاه (استادیار) نزدیک به ۲۰

بعد اینجا یک خانم ناخن‌کار بود می‌گفت درآمدش بالای ۵۰ م هست! واقعاً اینجا تحصیلات خیلی بی‌ارزشه

منم امسال درس خوندم ولی نرسیدم‌به هدفم😭به نظرم آدم واسه اینکه خوشبخت بشه اول بایدتویه خونواده ی خوش ...

ن عزیزم اینجوری نیس سالی ک من نیخواطتم کنکور بدم شرایطط خیلیی بد بودد خیلیی انشالله ک به هدفتت برسی فدات شم منم یکی از ترمای دوندونو افتادم و کلی زخم و سرزنش شنیدم عیبی نداره فدات بشم یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک بار سومم گیر افتادی اوئم میتونیی نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اونم هست همش ضرره.نمیدونمدوج شیبا ازاین چیزا داره

آره ولی هوشمند عمل کنی سودم داره سودش بیشتره البته گفتم برای سرگرمی انجام میدم ولی اصل پولمو از دست ندادم هیچ وقت

خوش به حالتون رسیدید به دندون الان واقعا واسه کنکور خوندن پول میخواد که بتونی منابع بخری. من سه چه ...

دقیقا منم امسال با شما کنکورر دادمم گندد زدم هاا گندد گفتم همون دندون خودم بهتره خدایی

واقعا اگه کسی ازتون داره و ب بقیه کمک میکنه من از فامیل نزدیکم سرطان دارن دوتا دخترم داره اگه واقعا کمک میکنید ب ایشون کمک کنید

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

اذیت نمیکنه چشم و کمرو؟روزی چند ساعت میبافید؟ چقدر سرمایه میخواد؟

خیلی خودمو درگیرش نمیکنم وقتایی که بیکار هستم میشینم پاش علاقه دارم به بافندگی ، من برای خودم نمیبافم فقط هزینه ی بافتمو میگیرم سرمایش از کسی هست که برام قالی زده البته تو فکرشم برای جهزیه ی دخترام دوتا ببافم تابلو کنم 😍

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
مم میخوام اینکارو شروع کنم میشه راهنماییم کنید از کجا یاد بگیرم که خوب باشه و چقدر سرمایه اولیه میخو ...

https://mahdibandari.com/course/cryptocurrency/

سرمایه بستگی داره دیگه من مثلا با ی میلیارد سرمایه ماهی 50در میارم به طور میانگین بعضی وقت ها هم شانسی چیزی گیرم بیاد تا 100در میارم

با سرمایه کم چیز خاصی نمیمونه