2777
2789

یک سری قرص های ویتامینه هست اما باید زیر نظر پزشک مربوطه باشه 

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سری قرص های ویتامینه هست اما باید زیر نظر پزشک مربوطه باشه 

یه پیجی هست میگه مکمل گیاهی زیر نظر بهداشت میتونه بهم بده. که ۱۰ کیلو اضافه می کنم . این مکمل مخصوص خانمهای شیرده هست.ولی میترسم سفارش بدم برای بچه ام ضرر داشته باشه.. 

خوش بحالت من بعد زایمانم هفده کیلو اصافه کردم که جز چند کیلو ناقابل دیگه کم نشدم

بخدا لاغر بودن اصلا خوشبحالی نداره. قیافه ام خیلی داغون شده.. الان یکم چاق شدن برام یه آرزو شده

یه پیجی هست میگه مکمل گیاهی زیر نظر بهداشت میتونه بهم بده. که ۱۰ کیلو اضافه می کنم . این مکمل مخصوص ...

بازم میگم باید تحت نظر پزشک باشه چون به ضرر اش نمی ارزه.. معمولا بعد شیردهی وزن اضافه میشه .. 

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂
مگه چه شیری میدی که اینقده لاغر شدی ؟؟ منم شیر میدم ولی لاغر نشدم و اضافه وزن بارداریم هست هنوز

اصلا نمی دونم چرا اینهمه لاغر شدم. من قبل از بارداری ۶۴ بودم.توی بارداری ۲۰ کیلو هم اضافه کردم. اما الان که شیر میدم رسیدم به ۵۸ کیلو. حتی از زمان قبل بارداری هم کمتر شدم.. علنا پوست بر استخوان شدم