2777
2789
عنوان

چه احساس گندی🤮

137 بازدید | 10 پست

بچه ها این عادیه که من بعداز ۱۵ روز رژیم گرفتن و پیاده روی احساس میکنم نتیجه نمیگیرم یا نگرفتم خودم میدونم باید چندین ماه صبر کنم و کاهش وزن صبر میخواد میخوام بدونم شماهم اینطوری هستین یا من فقط اینشکلیم🥺احساس بدی دارم

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی خیلی بده  و منی که چندین سالههههه میخام لاغر شم و نمیشه دیگه نا امید شدم   &nbs ...

من اینبار تصمیممو گرفتم محکم محکم یه بار مردن بهتر از صدبار مردنه 

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
آره.  طول میکشه تا بدن بعضیا شروع به چربی سوزی کنه . بعدش میوفته رو غلطک و راحت میشه

خودم احساس میکنم یه فینگیل جم شدم اما مغزم انگار توقع داره شکمم بره تو واسه همین یه جوری میشم وگاهی حتی فکر میکنم نکنه دارم زیاد میخورم ولی من طبق استاندارد کالری شماری بدنم دارم میخورم ومدام به وجدانم میگم صبر کن صبر کن

خودم احساس میکنم یه فینگیل جم شدم اما مغزم انگار توقع داره شکمم بره تو واسه همین یه جوری میشم وگاهی ...

یک ماه دیگه صبر کن . اوایل سرعتش کمه . بعدش خیلی سریع تر لاغر میشی

من اینبار تصمیممو گرفتم محکم محکم یه بار مردن بهتر از صدبار مردنه

بیشتر 50 بار تصمیم گرفتم 

موفق که نشدم 10 کیو  هم اضاف کردم البته بخاطر این بود که ولش کردم 

ولی خداوکیلی این ماه 15 روز پشت هم رعایت کردم باشگاه رفتم 3 کیلو

لاغر شدم ولی کرونا گرفتم  گفتم ببین خدا نمیخاد من لاغرشم  

برو جلوو که تو هم میتوانی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
 بیشتر 50 بار تصمیم گرفتم  موفق که نشدم 10 کیو  هم اضاف کردم البته بخاطر این بود ...

محکم باش باور کن گاهی وقتا گریه هم میکنی ولی واقعا لاغر کردن اراده فولادین میخواد

محکم باش باور کن گاهی وقتا گریه هم میکنی ولی واقعا لاغر کردن اراده فولادین میخواد

ارهههه دیقا 

ایشالا جفتمون مانکن شیم

موفق باشی  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂