2777
2789

من آرزو دارم یک شبانه روز خونه باشه،یه شبانه روز کامل ولی در سلامتی،چند وقت قبل بعد ۱۴ سال زندگی بالاخره یک روز کامل خونه بود ولی کرونا گرفته بود و تقریبا بیهوش،بعدش بهش گفتم بلاخره یک صبح تا شب خونه بودی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همیشه صادقم یا چیزیو نمیگم بهش که خیلی کم پیش اومده ولی اگه ازم بپرسه بهش  راستشو میگم چند ...

آدمای دورتم مثل خودت صادقن؟

چه جوری با دروغای همسرت و دیگران کنار میای؟

خیلی آزار دهنده اس آدم خودش راستگو باشه و دور و بریاش اینجوری نباشن 

‌تنهایی رو عشقه

نه خیلی عصبی که به صورتش نگاه کنی بفهمی ولی رو روحیش تاثیر میذاشت و بعد سر چیزای بیخودی دعوا درست میکرد.

منم یکروز بین دعوا ها فوتبالش و حذف کردم.

دوماه همه چیز اوکی بود و حتی یک بحث کوچیکم نداشتیم.

باز گفت اجازه بده نصب کنم و شبی یک دور.

منم خر میشدم و میگفتم گناه داره و بزار نصب کنه،باز همون اش و همون کاسه و دعوا و اینا.

قشنگ مشخص بود دعوا از فوتباله

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
اگه اوضاع مالی مون بهتر شه مشکلی ندارم ،میتونه ولی زحمتی نمیکشه

دقیقا مشکل منم همینه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بلد نیستم نی نی یارو تگ کنم چه طوری بنویسمش تو یه تایپک یه حرف زشت زدن بهم

خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده  اگ دوست داشتی دعا کن خدا منو به عشقم برسونه بدون هیچ مشکلی و یه نی نی بزاره تو بغلم از وجود عشقم و خودم باشه💜🙏
من آرزو دارم یک شبانه روز خونه باشه،یه شبانه روز کامل ولی در سلامتی،چند وقت قبل بعد ۱۴ سال زندگی بال ...

خیلی معذرت میخوام ببخشید، معتاده؟ 

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
آدمای دورتم مثل خودت صادقن؟ چه جوری با دروغای همسرت و دیگران کنار میای؟ خیلی آزار دهنده اس آدم ...

با آدمای خیلی کمی ارتباط دارم همه دوستامو که به خاطر اون گذاشتم کنار 

اگه حس کنم کسی بهم دروغ میگه راحت کنار میزارمش بجز خانوادم 

با دروغ شوهرم هم کنار نیومدم و نمیام نمی‌دونم آخرمون چی میشه ...