زرد_آلو_رسیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 348 عنوان سم موش باروتی.. 271 بازدید | 6 پست یه سم خریدم پودر مشکیه شبیه پودر ذغال..گفتن با برنج قاطی کن موش بخوره میمیره...میخواستم ببینم وقتی بخوره چقد طول میکشه تا بمیره؟از دیروز زندگیم سیاه شده از استرس.. خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗 1401/05/30 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
التاب عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1314 ما موش داشتیم فقط با تله گرفتیم و چسب موشم زدیم اما تله بهتر بود وقتی پدر مادرشون و گرفتیم دیگه تموم شدن
زرد_آلو_رسیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 348 ما موش داشتیم فقط با تله گرفتیم و چسب موشم زدیم اما تله بهتر بود وقتی پدر مادرشون و گرفتیم دیگ ... چب موش دیشب گذاشتیم امروز دیدم زیر یخچاله بردم نزدیکش ، قشنگ از روش رد میشد...رفتم سم خریدم داره صداش میخورد خش خش میکنه کی میمیره😭😭😭😭😭 خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗
التاب عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1314 چب موش دیشب گذاشتیم امروز دیدم زیر یخچاله بردم نزدیکش ، قشنگ از روش رد میشد...رفتم سم خریدم داره صدا ... 😱وای خیلی بده درکت میکنم باید تله موش میگرفتی عالیه
زرد_آلو_رسیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 348 😱وای خیلی بده درکت میکنم باید تله موش میگرفتی عالیه تله موش هم باید زیاد بگیرم ک همه جا بذارم بعدا هم دیگه به درد نمیخوره.. خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗
التاب عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1314 تله موش هم باید زیاد بگیرم ک همه جا بذارم بعدا هم دیگه به درد نمیخوره.. مادوتا گرفته بودیم تله موش برای ما داخل سقف بود گاهی رو زمین هم بود نزدیک ۱۵تا موش گرفتیم فککنم 🤦
زرد_آلو_رسیده مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 348 مادوتا گرفته بودیم تله موش برای ما داخل سقف بود گاهی رو زمین هم بود نزدیک ۱۵تا موش گرفتیم فککنم 🤦 وااای چقد زیاد..خدارحم کنه خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗