2777
2789
عنوان

سم موش باروتی..

271 بازدید | 6 پست

یه سم خریدم پودر مشکیه شبیه پودر ذغال..گفتن با برنج قاطی کن موش بخوره میمیره...میخواستم ببینم وقتی بخوره چقد طول می‌کشه تا بمیره؟

از دیروز زندگیم سیاه شده از استرس..

خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗
ما  موش داشتیم فقط با تله گرفتیم و چسب موشم زدیم اما تله بهتر بود وقتی پدر مادرشون و گرفتیم دیگ ...

چب موش دیشب گذاشتیم امروز دیدم زیر یخچاله بردم نزدیکش ، قشنگ از روش رد میشد...رفتم سم خریدم داره صداش میخورد خش خش می‌کنه کی میمیره😭😭😭😭😭

خستگیت روبه پای ضعیف بودن نذارقربونت برم❤️.فقط یکم خسته ای ،همین!🙂تموم میشه،خب؟🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😱وای خیلی بده درکت میکنم باید تله موش میگرفتی عالیه

تله موش هم باید زیاد بگیرم ک همه جا بذارم  بعدا هم دیگه به درد نمیخوره..

تله موش هم باید زیاد بگیرم ک همه جا بذارم  بعدا هم دیگه به درد نمیخوره..

مادوتا گرفته بودیم تله موش برای ما داخل سقف بود گاهی رو زمین هم بود نزدیک ۱۵تا موش گرفتیم فک‌کنم 🤦

مادوتا گرفته بودیم تله موش برای ما داخل سقف بود گاهی رو زمین هم بود نزدیک ۱۵تا موش گرفتیم فک‌کنم 🤦

وااای چقد زیاد..خدارحم کنه