2777
2789
عنوان

با چه برنامه ای صدامون قشنگ کنیم؟

703 بازدید | 24 پست

میخام واسه ویدیو هام صدام بزار روش و معرفی محصول بکنم ولی صدام فوق العاده افتضاح میخواستم بدونم شماها برنامه ای بلدین که صدا را تغییر بده بهتر کنه؟

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

خودت عوض کن صداتو   فک کن منشی هستی 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هزینه برام زیاد چون تازه شروع کردم هنوز مشتری ندارم

ببین اگه بلاگر فروشنده یعنی جنس ها رو خودت میاری تو فروشگاه گوینده بگیری مشکلی نداره

ولی اگه با شرکت ها کار میکنی نیار بنظرم

بخوای من کمکت میکنم ادمینی هم دوره دیدم 

ولی بنظرم اگه رو صدای خودت کار کنی بهتره خواهرانه میگم بهت

بخوای کمکت میکنم البته گوینده نیستم بازیگری کار کردم تو درسامون بوده  بلاگری؟  اگه بلاگر ...

آره صدا بیشتر تاثیر داره ولی متاسفانه من استعدادش ندارم

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫