😂😂😂تو رو خدا نخر دو قلوشو خریدم سه چهار ماه استفاده کردم انداختم اونحا خاک بخوره میندازم لباسشویی کی جال دازه هی اب بریز هی خشک کن هی فلان کن فقط مایع لباسشویی رو مال کودک میریزم
هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مارک فریدولین دارم و راضیم. البته دوقلو نیست بعد شستن باید آبکشی کنم
باید به آبشی نزدیک باشه برای تخلیه آب .ما حمام و دستشویی مون داخل سالن نیست از سالن یه در میخوره به سمت سرویس اونجا یکم فضای باز دارم نزدیک آبشی و حمام هست
بنظرتون میشه لباس نوزاد رو با لباسشویی ولی جدا از لباس خودمون و با مایع مخصوص بچه بشوریم؟
آره عزیزم میشه جدا از لباسای خودتون. فقط با ماشین کمترین زمان شستشوش فکر کنم 20 تا 30 دقیقه ولی مینی واش مدلی که دارم از 1 تا 12 دقیقه میشه تنظیم کرد (از نظر مصرف برق گفتم) از طرفی لباس نوزاد اونقدری کثیف نمیشه که نیاز باشه نیم ساعت داخل ماشین شسته بشه از طرفیم اگه شرایط مینی واش ندارید همون ماشین خوبه