2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد بود برام متاسفانه چیزی ازش نمیدونستم فکر میکردم بلایی سرم اومده از ترس به مامانمم چیزی نمیگفتم ۱۳ ساله بودم،من خودم دختردار بشم به سن بلوغ که رسید همه چیزو قشنگ بهش توضیح میدم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

۱۳ سالم بود و اینکه بابام زودتر از خودم فهمید😑

یادمه جمعه بود بابام خونه بود مامانم هم صب پاشده بود رفته بود پیش مامان بزرگم کمکش کنه شب مهمون داشت 

من از خواب بیدار  شدم بابام همش میگفت برو شلوارتو عوض کن من میگفتم چرا خووو نمیخوام اینو دوس دارم😂🤣 حالا هی بابام اصرار می‌کرد من میگفتم ن آخرش رفتم جلوی آینه دیدم شلوارم از پشت کلا خونیه  بعد نشسته بودم گریه میکردم تا نیم ساعت بعدش مامانم اومد😂

من سیزده سالم بود. رفتم دسشویی یه قطره خون دیدم. بعد نمیدونم چرا منه سیزده ساله اول فکر میکردم بکارتمو از دست دادم واسه همین خون اومد  یکی نبود بهم بگه آخه تو توی کل عمرت با یه پسر حتی حرفم نزدی بکارتتو دقیقا چطوری از دست دادی؟  

۱۳ سالم بود و اینکه بابام زودتر از خودم فهمید😑 یادمه جمعه بود بابام خونه بود مامانم هم صب پاشده ...

میدونستین چیزی در موردش؟؟؟

من سیزده سالم بود. رفتم دسشویی یه قطره خون دیدم. بعد نمیدونم چرا منه سیزده ساله اول فکر میکردم بکارت ...

مثل من🤣

دوازده سالم بود فکر کنم آخرای تابستون بود

بعد وقتی دیدم پریود شدم خیلی طبیعی اینجوری بودم که: آها جالبه:/

چون از قبل راجبش می‌دونستم کلا خیلی عادی بود😂

از خون جوانان وطن لاله دمیده!)
اره بابا میدونستم 

خوشبحالتون،فک نکنم کسی مثل من بوده باشه نه مامانم چیزی گفته بود نه اصلا با دوستام در موردش حرف زده بودیم البته فکر کنم دهه شصتی بودنم تاثیر داره هاااا😂

خوشبحالتون،فک نکنم کسی مثل من بوده باشه نه مامانم چیزی گفته بود نه اصلا با دوستام در موردش حرف زده ب ...

خب ارع اون موقع ها  خانواده ها در مورد این چیزا توضیح نمیدادن ب بچهاشون 

اینکه من دهه هشتادیم هم تو اینکه میدونستم تاثیر دارع خو😂