2777
2789

سلام

آقا من کلافه شدم هر دکتری میخوام ببرم دخترمو یا نوبتاش پره یا نیست با مطبش تعطیله یا شملرش مسدوده اعصابم خورد شده دیگه یعنی یه دکتر که من بتونم یه ویزیت راحت بگیرم ازش وجود نداره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرمانیان خیلی خوبه شلوغه ،برکتین هم خوبه ،فقط پیش رؤیا کلیشادی نرو خیلی بداخلاقی ازش دیدم

فقط میخوام راحت نوبت بده حوصله ندارم دیگه همشون تا آخر شهریور یا نیستن یا نوبتاشون پره

دکتر یزدخواستی. عالیه برو تو این لینک اینترنتی نوبت بگیر خیابان طیب - کوچه شهید مهدوی - مجتمع پ ...

واقعا؟ نشنیدم اسمشو برنامه غذایی میده؟ امروز بخوام ببرم نوبت میده؟

دکتر صانعی تو خانه اصفهان هر روزی که نوبت بخوای همون روز باید حضوری بری فکر کنم  حالا خودتم ب ...

خیلی بهم دوره ولی اگه بدنم خوبه همچین فرقی هم نداره به جای اینکه تو ترافیک شمس آبادی و آمادگاه گیر بیافتم میرم اونجا

پیش دکتر خدایی همیشه میبردم ولی هم نوبت دهیش خیلی گنده تا میای نوبت بگیری پر شده هم اینکه تا آخر شهریور نیستش دکتر کلیشادی هم نوبتش اخر شهریوره قبلش پره دکتر بدیعی این دوروزو نیست دکتر هاشمی غلغلس مطبش نوبتم نمیده دکتر ایرانپور نوبتاش تا یک ماه دیگه پره دکتر سالک هم که اگه بچه وزنش زیر خط فقر هم باشه میگه خوبه نمیدونم دیگه کدوم دکترو پیگیر بشم

دکتر یزدخواستی. عالیه برو تو این لینک اینترنتی نوبت بگیر خیابان طیب - کوچه شهید مهدوی - مجتمع پ ...

مطبش شولوغه یا معمولی چون دیدم انگار بیشتر برا بیماری میارن برا تغذیه نیست