2777
2789
عنوان

سابیدین ملت رو با شوهراتون😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 44 پست

منم یبار گفتم خورده شدم ک بدت میاد چرا میری تواین تاپیکا انقدبدم میاد ازاین جمله ...نه فقط براشماس سایت تصاحب کنین حق اعتراض نداریم ما

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد بار راهنمایی میکنی فردا دوباره تاپیک میزنن کمک کنید شوهرم فلان گفت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حسرت شات موند رو دلم😑

فراوونه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

دمت گرم زدی تو خال تازه میرن عشق وحالشونو میکنن غم و گرفتاریهاشونو میارن برا ما مد شده میان میگن بیایین ارومم کنید  برو بابا....

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
کاش تاپیکای خیانت پربازدید نشه دیگه اصلا

آره بهتره دیگ کامنت نزارن براشون اکثرا هم دروغه فقط شک میندازن به جون خانم های دیگ 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

برا من سواله چرا همه چیز شوهراشونو اینجا تعریف میکنن هی شوهرم شوهرم.یه شوهر کردی دیگه فیل که شکار نکردی زن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
اخه واقعا چه سودی براشون داره پر بازدید شدن😐

نمیدونم 

خب سایت برا  تبادله نظر دیگ!!!! اگ نمیتونی تحمل کنی لغو بزن برو دوست عزیز

یکیشون پیدا شد 😁😁😁😁

برام سواله این زن و شوهرها همیشه پیش همن دیگه اسکرین شات پیام چیه میزارن برامون.

فیکه اکثرا....

آره بهتره دیگ کامنت نزارن براشون اکثرا هم دروغه فقط شک میندازن به جون خانم های دیگ 

دقیقا

باورت میشه مجردم الکی الکی به پسرا شک کردم همش فک میکنم ازدواج کنم خیانت میبینم

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫