2777
2789
عنوان

زیبایی جنین

3099 بازدید | 25 پست

سلام میدونم که زیبایی جنین بر میگرده به ژنتیک ولی خب خیلی از پدرومادر هایی رو دیدم با قیافه های زشت ولی بچه های زیبا . میخواستم ببینم ایا واقعا تغزیه اثر داره مثل زیتون و سیب و گلابی و به هرکی تجربه داره کمک کنه ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتن پدر گلابی بخوره قبل اقدام داداش من خورد ولی بنظرم پسرش با اینکه پسر بامزه و خوشکلیه اما خوشکلیش جدای از ارث نیست یعنی یا ب پدرش رفته یا مادرش یامشترک.چیزی غیراین نیست

یا رب نظر توبر نگردد
آره گلم تاثیر داره کندر هم هروز ی دونه بخور باهوش میکنه بچه واسم دعاکن مامان شم بارداری دعات زود مست ...

کندر منسوخ شده توروخدا ب هرکی نگید 

بچه رو بیش فعال میکنه بدبخت میشن پدر مادر

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
آره گلم تاثیر داره کندر هم هروز ی دونه بخور باهوش میکنه بچه واسم دعاکن مامان شم بارداری دعات زود مست ...

کندر های جدید سقز ن کندرنیستن لامصبا.. من ی سری خریدم برا لثه م فهمیدم سقز ب جای کندرمیفروشن

یا رب نظر توبر نگردد
کندر منسوخ شده توروخدا ب هرکی نگید  بچه رو بیش فعال میکنه بدبخت میشن پدر مادر

ن اجی من خواهرام میخوردن سر همه بارداریشون ۳ماه اول الان ماشالا باهاشون یاتیزهوشان درس میخونن یا رتبه عالی کنکور آوردن.سریع یاد میگیرن تو درس

فکر نکنم.. ولی تجربه من از خربزه خوردن زیاد اینه که بچم خندونه و بانمک

من سر بارداری دخترم خیلی علاقه ب خرماداشتم خرما رو توبیشترغذاها و دسرها دوست داشتم حتی خالی خالیم دوسش داشتم حالا دخترم رنگش خرمایی شده و ب دل میشینه شیرینه ی غریبه ک برا اولینبارببینش لپ شو میکشه با اینکه کوچولونیست دیگه ماشا الله داره نوجوون میشه.

یا رب نظر توبر نگردد
ن اجی من خواهرام میخوردن سر همه بارداریشون ۳ماه اول الان ماشالا باهاشون یاتیزهوشان درس میخونن یا رتب ...

عزیزم خوردن کندر فقط یک هفته مجازه اونم تو هفته  ۱۲ یا ۱۱ 

باید طب سنتی بده 

۳ ماه 

والا اطرافیان ما هرکی خورده بچه بشدت شلوغه ذله کردن 

شماهم توصیه نکن 

حتی خود متخصص طب سنتی تایید میکنن اینو

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   

عزیز کندر تو بارداری نخور باعث بیماری بیش فعالی بچه میشه که خیلی سخته

به درصد باهوش شدنش اصلا نمی ارزه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب