2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمیتونن اصلا بلند کنن

مادر شوهرم مستاجرش بلند نمیشد کار به کلانتری و دادگاه رسید

اخرش بهش پول داد بلندش کرد

میخواست خونه رو بفروشه …بلند نمیشد…سه ماه پیش این داستانا اتفاق افتاد

بابا طرف خونه‌شو به هر دلیلی نمیخواد به شما اجاره بده. زشته این کارا. بلند شین.

شکایت میکنن و شورای حل اختلاف به نفع صاحبخونه رای میده همیشه. چون صاحبخونه میگه خودم میخوام بیام بشینم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
حوصله بحث و دعوا داری 

اخه ۶ ماهه باردارم با این وضعم نمیتونم جمع و جور کنم خیلی ناراحتم تازه خرید بچه ام مونده چقد بی انصافن بعضیا ما ن سر صدا داریم ن مهمون داریم بیشتر وقتا یه هفته یه هفته ام خونه نیستیم 

اره نمیتونن اصلا بلند کنن مادر شوهرم مستاجرش بلند نمیشد کار به کلانتری و دادگاه رسید اخرش بهش پول ...

اون دیگه چقدر پرو بوده😑

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
بابا طرف خونه‌شو به هر دلیلی نمیخواد به شما اجاره بده. زشته این کارا. بلند شین. شکایت میکنن و شورای ...

خود صاحب خونه تو ساختمون هستش یه واحدم خالی داره 

منم اگه شرایطشو داشتم بلنو میشدم ۶ ماهممه باردارم خوبه یکم انصاف داشته باشن صاحب خونه ها هم 

اره نمیتونن اصلا بلند کنن مادر شوهرم مستاجرش بلند نمیشد کار به کلانتری و دادگاه رسید اخرش بهش پول ...

والا من اگه باردار نبودم بلند میشدیم ولی خیلی نامردی گذاشت الان که ۶ ماهم شده میگه پاشید 

اون دیگه چقدر پرو بوده😑

اره…بعدا متوجه شدن کارش همین بوده و از هر خونه ای میخواسته بلند بشه پول میگرفته…مادر شوهرم حتی براش خونه پیدا کرد که زودتر بلند بشه…توی اندیشه کارش این بود

۷میلیون از مادر شوهرم گرفت

خیلی اذیت شد طفلک

بابام بانگاه داره میگه الکیه خود اتحادیه گفته

شوهرم خودش بنگاهیه امروز قراره ز بزنه اتحادیه بپرسه میگه ۷ تا بند داره اگه اون هفت تا بند اوکی باشه نمیتونه بلند کنه 

خودمم باردارم ۶ ماهم داره تموم میشه به خدا دارم دیونه میشم دیشب تا صبح از استرس خابم نبرده 

اره…بعدا متوجه شدن کارش همین بوده و از هر خونه ای میخواسته بلند بشه پول میگرفته…مادر شوهرم حتی براش& ...

کوفتشون بشه همچین پولای😑

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
والا من اگه باردار نبودم بلند میشدیم ولی خیلی نامردی گذاشت الان که ۶ ماهم شده میگه پاشید 

منم تازه اثاث کشی کردم…من توی ماه هشتم الان….صاحبخونه گفت بلند بشین ما هم‌دیگه خونه پیدا کردیم بلند شدیم

تازه یه هفتس اثاث کشی کردم

البته خونه ما یک خواب بود

خودمونم میخواستیم اگه بشه برای نی نی دو خواب باشه

شوهرم خودش بنگاهیه امروز قراره ز بزنه اتحادیه بپرسه میگه ۷ تا بند داره اگه اون هفت تا بند اوکی باشه ...

خبرشو فهمیدی میشه به منم بگی مستجرم خیلی اذیت کنه می خوام سالش بره فقط می خوام بدونم میشه راحت بیرونش کنم