2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم

242 بازدید | 14 پست

سلام خانم ها 

من و همسرم هر دو کارمند هستیم یه خونه داریم که شهر شوهرم هست اوایل من به خاطر همسرم رضایت خدا یا جو گیری یا هر چیز دیگه اجازه دادم برادر شوهر مجردم که کارمند هست اونجا ساکن بشه چون پدر مادر همسرم فوت شده ولی الان به خاطر فشار اقتصادی می خوام خونه رو اجاره بدیم شوهرم ناراحته به نظرتون من چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا برادر شوهرتون شغلی دارند که از پس اجاره ها بیان؟از طرفی من به شما نصیحت خواهرانه کنم اینمدلی خونه دادن به کسی حتی خواهر خودتون اونو تا ابد بی خونه میکنه شاید دوسال قبل به راحتی میشد خونه خرید الان نه نمیشه

ایا برادر شوهرتون شغلی دارند که از پس اجاره ها بیان؟از طرفی من به شما نصیحت خواهرانه کنم اینمدلی خون ...

دقیقا من خودم چند سال تو خونه سازمانی بودم خیلی عقب افتادم 

به نطر من اجاره هم ندیدکه یه ماه میدن یه ماه نمیدن میونتون بهم میخوره انشاالله ایشون هم خونه میخرند

اینم هست شوهرم خیلی رو خانوادش حساسه منم بهشون احترام می زارم و رابط خیلی خوبی باهاشون دارم ولی الان خیلی کم آوردیم