2777
2789

کسایی که شفا گرفتین از بیماری ای که علم پزشکی قادر به درمانش نیس میشه بگید چی کار کردین چی خوندین چه نذری کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله عاشورا بگیر

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

من نوه خالم دور از جونم سه سال ازم کوچیکتر بودمن ۸ سالم بود اون۵ سالش بود یهو سردرد دل درد شدید داشت ولی فک نمیکردن جدی باشه بردنش دکتر گفتن مننژیت داره و دیر آوردنش در عرض ۳ روز فوت شد اینقد ک عین موش آزمایش گاهی ازش خون گرفتن..۰ن روز بعدش منم با همون علائم مریض شدم سریع بردنم دکتر..اینجاش یکم طولانیه خلاصه میکنم ک چیشد شفا گزفتم ولی فقط  بدون امام رضا شفام داد 😭❤

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌