2777
2789
عنوان

ساک بارداری با بتای منفی

1242 بازدید | 24 پست

سلام دوستان امروز رفتم دکتر سونو انجام داد ساک بارداری به قطر ۴ میلی متر دیده شد من بعد عقب افتادن پریودم رفتم بتا دادم ۱ بود که منفی بود دکتر برام تیتر بتا نوشت.امکان چنین چیزی هست؟

دکتر گفت ممکنه ساک بارداری نباشه ولی احتمالش خیلی کمه. الان برای آزمایش فردا که تیتر بتا هست استرس گرفتم کسی هست راهنماییم کنه 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کی رفتی واسه آزمایش خون؟  کی رفتی واسه سونو؟

یه هفته بعد از عقب انداختن پریودم

.سونو رو امروز رفتم تقریبا ۲۰ روز بعد عقب انداختنم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
چه جالب  دوس داری باشی یا نه  چند روز عقب انداختی

آره دوس دارم باشم 

۲۰ روز 

یه هفته بعد از عقب انداختن پریودم .سونو رو امروز رفتم تقریبا ۲۰ روز بعد عقب انداختنم

خب عزیز دلم احتمال زیاد لقاحت دیر شکل گرفته بوده 

احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری شما 

معمولا میگن تا ۱۰ روز بعد از تاخیر پریود صبر کنید و بعد آزمایش خون بدین تا مطمئن بشین 

واسه شما هم فردا مثبت میشه آزمایشتون نگران نباشید

اینکه ساک دیده شده تو سونو و تاخیر پری هم دارین ینی باردارین دیگ

خب عزیز دلم احتمال زیاد لقاحت دیر شکل گرفته بوده  احتمال خیلی خیلی زیاد بارداری شما  معم ...

ممنون از پاسختون🙏🏻

منم عقب انداختم آزمایشم هم منفی بود ولی سینه هام شبیه زمانیه که باردار باشم درد میکنه متورم شده ...

آره حتما برو دردای بارداری من صنیدم با پریودی ممکنه یه شکل باشه درد سینه هم میتونه از نشانه های بارداری باشه

باید چند بار بتا بدی با سونوی واژینال ممکنه کیست کاذب هم باشه

پلیپ و کیست رو نوشته دیده نشد دعا کنید ساک بارداری باشه دکتر گفت احتمالش کمه غیر ساک بارداری چیز دیگه ای باشه با توجه به مکان قرار گیریش