2777
2789
عنوان

بارداری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست
تو ۳۷هفته که وزنشم عالیه😐

من طبیعی بودم اما 34هفته سونو دادم 2400بود37دادم 2520شد که امروز ختم بارداری مو زد بخاطر وزنش

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

تازه خواهرم که الان۲۴سالشه وقتی به دنیا اومده ۲/۶۰۰بوده اینقد کوچولو بوده حالا همینو بیا ببین الان چی شده حتی عکس نوزادیشم که حدود ۳ ماهش بود تپل شده بود بچه های کوچولو خیلی زود وزن میگیرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من 9روز پیش با وزن 2490دنیا اومد اونم هفته 37 ختم بارداری داشتم با آمپول فشار 16 ساعت طول کشید ز ...

من آخه مشکل فیبرم دارم 4تا داخل رحم دارم به بچه اجازه وزن دهی نمیده مجبور شدم سزارین شم 

تازه خواهرم که الان۲۴سالشه وقتی به دنیا اومده ۲/۶۰۰بوده اینقد کوچولو بوده حالا همینو بیا ببین الان چ ...

ایشالا خدا کنه من سر این وزن اینقدر غصه خوردم که نگو

بنظزت برای منم خوبه من دیگه از این بیشتر رشد نمیکنه 

اره عزیزم خوبه..نگران نباش..

یکماه پیش پسرخالم بدنیا اومد تو ۳۸ هفته طبیعی هم بود خودش دردش گرفت خالم وزن پسرش ۲کیلو و ۷۰۰ بود...حالا وزن اضافه کرده و خیلی هم خوبه ماشالا‌.

نگران هیچی نباش عزیزم

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
اره عزیزم خوبه..نگران نباش.. یکماه پیش پسرخالم بدنیا اومد تو ۳۸ هفته طبیعی هم بود خودش دردش گرفت خا ...

ایشالا خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏

ایشالا خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏

این مرحله هم بخوبی میگذره عزیزم اصلا نگران نباش❤️

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
ایشالا خدا کنه🙏🙏🙏🙏

توکل ب خدا 

بچه های ریز زود وزن میگیرن 

تازه ممکنه سونو اشتباه کرده باشه یهو میبینی بعد ر دنیا اومدن ۳ بود یا بالاتر سونو همیشه خطا داره 

تا ی روز قبل زایمانت روزی یکی خرما بخور و بستنی 

آبگوشتم خوبه 

نه چون روزای اول شیر نداشتم زردی گرفت الان چندروزه تازه دارم شیرخشک میدم 

منم امروز آمپول ریه زدم فردام بزنم پس فردا برم بیمارستان دیکه