2777
2789
عنوان

بنظرتون سن تو ادامه تحصیل مهمه؟

156 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من فوق لیسانس کامپیوترم و به این نتیجه رسیدم که رشتم تو ایران زیاد درک نمیشه و اون نتیجه ای ک میخوام رو نمیگیرم ازش

میخوام کنکور تجربی دندونپزشکی بدم

۲۶ سالمه و تنها دغدغه م سنمه. حس میکنم دیره

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بالاخره ۳۰ سالت میشه  دوست داری ۳۰ سالگی رو در رشته مورد علاقت بگذرونی و لذت ببری یا اینکه ...

من آدمیم که از درس خوندن لذت میبرم و چون حس میکنم این قابلیتو دارم میخوام اینبار برای چیزی که میخوام بخونم

نه عزیزم سنت زیادنیست،،اگه الان شروع کنی به خوندن ومثلا۲۸ساگی قبول بشی،۳۳سالکی حدودایه دندانپزشکی،،واقعا۳۳سن زیادی نیست اصلا،،وباتوجه به اینکه قبلارفتی دانشگاه وطبعادرسای سنگینتری نسبت به دبیرستان خوندی ،کتابای دبیرستان خوندنش برات خیلی راحتتره،،بشین ازالان بخون ویه عمرتوحسرت نمون

من آدمیم که از درس خوندن لذت میبرم و چون حس میکنم این قابلیتو دارم میخوام اینبار برای چیزی که میخوام ...

دقیقامنم ازدرس خوندن لذت میبرم برام ارامبخشه،،،پس اینم یه ویژگی مثبت برای ادامه دادنت هست،،چون هم راهتومیری هم لذتشوبیبری وخسته کننده نیست برات