2777
2789
عنوان

تقویت تخمدان و ازاد شدن فولیکول

9113 بازدید | 23 پست

سلام.من دو ماه پیش قرص لتروزول خوردم ۵ شب شبی ۲ تا جواب نگرفتم.ماه بعدش قرص لتروزول از شب تا ۹ شبی دوتا و در ۶ و ۹ پریودی دوتا انمول سینال اف  زدم روز ۱۱ انپول hmg و در روز ۱۱ دو تا فولیکول ۱۷ و ۱۸ در تخمدان راست داشتم.روز ۱۴ دوتا امپول hcg زدم. ولی نتیجه نگرفتم .با اینکه روز بعد از پریود بی بی چک مثبت بود. این ماه از روز اول پریودی سیاه دونه و عسل قبل از صبحانه خوردم.از روز دوم هم دم کرده رازیانه صب و دم کرده  تخم شوید شب هر کدام یک فنجان. امروز روز چهار پریود هستم.و قرص ویتاگنوس هم گرفتم که از امشب شبی دو تا بخورم.ولی نمیدونم لتروزول و کلومیفن بخورم یا نه؟؟؟؟ امپول hmg و سینال بزنم یا نه؟ اصلا برم دکتر یا گیاهی این ماه برم جلو...چی بخورم که فولیکول بالغ ازاد بشه...چون فک میکنم من فولیکولم ازاد نمیشه...چون دوماه پیش تخمدانم ک درد میکرد رفتم سونو گفت کیست کوچیک داری ولی بدون دارویی هفته بعدش کیست نبود ک حدس زدم کیست نبوده.فولیکول بوده..خوابشا بیاین و همراهی کنید..

با دکترت جلو برو... 

گیاهی طول میکشه تا جواب بگیری

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون من خودم تنبلی دارم اون ازانلیش تداد.من با اینکه کمبود وزن دارم ولی چند ماهه شکمم بزوگ شده.دور سی ...

منم خودم تنبلی دارم اون به کنار. اما حتما همسرتم ازمایش بده

من بعد چند ماه تازه فهمیدیم همسرمم مشکل داره

منم خودم تنبلی دارم اون به کنار. اما حتما همسرتم ازمایش بده من بعد چند ماه تازه فهمیدیم همسرمم مشکل ...

نمیره ازمایش...میگه من خوبم.هیچیم نیس..الان واسش عرق کاسنی هم گرفتم.و روش کار میکنم عسل و سیاهدونه بخوره.یواشکی میخام رازیانه و تخم شوید قاطی چای کنم بدم بهش.چون سال دوم ازدواج گفت بچه من گفتم ن.لج کرده

دکتر را روز ۱۰ پریودی میرم ک ببینم فولیکول دارم یا ن.ولی از الان تا روز ده رو نمیدونم لتروزول بخورم ...

بخور

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.