2777
2789

با توجه به اینکه میگن ما ۱۵۰ میلیون کیلومتر از خورشید دوریم و فاصله رسیدن نور خورشید تا زمین هشت دقیقه ست؛ یعنی وقتی غروبا هنوز خورشید رو توی آسمون می‌بینیم در اصل اون نور هشت دقیقه پیش تابیده و ما دور زدیم رفتیم توی نیم‌کره تاریک؟

یا مثلاً موقع طلوع آفتاب هشت دقیقه ست آفتاب داره می‌تابه ولی ما نمی‌بینیم؟

در کل آیا چیزی که ما می‌بینیم تاخیر هشت دقیقه ای داره؟ 

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼

واو چه سوالی

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

ینی هر نوری داری مال هشت دق قبله

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

بله نوری که از خورشید میرسه واسه ۸دقیقه قبله 

یعنی اگه مثلا خورشید خاموش شه ما ۸دقیقه بعد میفهمیم

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
بله

یعنی از فاصله ۱۵۰ میلیون کیلومتری اینطوری به نظر می‌رسه؟ یا از زاویه دید ما که توی زمینیم؟

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼
بله نوری که از خورشید میرسه واسه ۸دقیقه قبله  یعنی اگه مثلا خورشید خاموش شه ما ۸دقیقه بعد میفه ...

خاموش نه؛ چیزی که موقع طلوع و غروب می‌بینیم چقدر تاخیر داره؟ منظورم دیدن یا ندیدن تابش خورشید

حالا یه چیز جالب تر

ستاره ای که ما تو اسمون میبینیم ممکنه ۲۰۰سال پیش افتاده باشه ولی نورش رو ما هنوز میبینیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آنچه  شما  میبینید  به فاصله  شما  بستگی دارد   نور خورشید  ب ...

خب آخه این یه فاصله دو طرفه ست بین ما و خورشید. آیا این روی سرعت دیدن ما تاثیر می‌گذاره؟ آیا چرخش زمین ربطی به این موضوع نداره؟

خب آخه این یه فاصله دو طرفه ست بین ما و خورشید. آیا این روی سرعت دیدن ما تاثیر می‌گذاره؟ آیا چرخش زم ...

سرعت  دیدن    علمی  نیست 

زمان  دیدن   درست است 

سرعت  نور ثابت  در  حدود  ۳۰۰ هزار  کیلومتر  در یاعت  است