2777
2789
عنوان

آشپزخانمای ماهر میاین یه دقه🙏🙏

83 بازدید | 7 پست

میگم مرغ شکم پرداخل آموزگاری پختید میشه برام تهیه اش را توضیح بدید.باید به فویل بپیچم یانه ؟

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....
ببخشید اموزگاری چیه 

وای چی تایپ کرده. خخخخ.تنورگازی

خدایامعجزه کردی وبهم نی نی دادی شکرت .خدا جونم نی نی منو همه مامانارونگهدار هرکسی ام که منتظره هرچه زودتر این نعمت بزرگت روبهش بده لطفایه صلوات برای دعام  بفرست.خداجونم من منتظریه معجزه ی دیگه ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=249521921]اموزگاری نمیدونم چیه[تنورگازی.لعنت کیبورد پیش‌نویس 

[QUOTE=249521921]اموزگاری نمیدونم چیه[تنورگازی.لعنت کیبورد پیش‌نویس 

من ک فویل نمیپیچم بهش .فقد تو این دوسه ساعتی ک تو تنوره چندبار کره و زعفرون میمالم بهش

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم