2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوزش مال خشکیه 

اره مال خشکیه و اینکه یهو نباید رابطه داشته باشی پیشنوازی لازمه .کلا مشکل اینه که مردها یهو میرن سراغ اصل مطلب 

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
میشه بگین چه پوزیشنهایی درد داره که انجام ندم؟؟

ما بگیم میترکیم خب

شما تو رابطه ببین کدوم حالت کمتر درد داری😏

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
کیست دارم ولی دکتر میگه ربطی نداره

برای اطمینان برو  سی تی اسکن رنگی بگیر ببر پیش یه دکتر دیگه نشون بده 

من خودم مشکل داشتم دکتر سونو انجام داد گفت کیست ۴سانت هست ومشکلی نداره بس درد داشتم رفتم  سی تی  رنگی گرفتم تو  لگنم کیست ۱۱سانتی بود.۴ماه بعد عروسیم جراحی کردم .

پیش چندتا دکتر دیگه برو به یه نفر اکتفا نکن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

دکترت ببسواده اتفاقا خیلی هم ربط داره

ممکنه که اندومتریوز داشته باشی 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

سلام عزیزم چرا ربطی نداره؟حتما دکترتو عوض کن.

اگه خدایی نکرده کیست بزرگ بشه تو رابطه بترکه راهی بیمارستان میشی من این روزارو کشیدم که میگم.

یکی از دلایل نداشتن لذت و داشتن درد موقعه رابطه سردی رحم هست که از کیست و عفونت اینا میاد حتما درمان کن.

بستگی به نوع بکارت داره . بستگی به معاشقه قبل از رابطه داره . بستگی به غذایی که خوردی . باید ارامش داشته باشی اون زمان استرس هم تاثیر داره . شاید زخم یا عفونت داشته باشی . امیدوارم نترکم 🤕

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

کجا سکسیه خوب من روم نمیشه از اطرافیانم بپرسم اینجا برای همینه که همه در مورد مشکل یا هر چیزی تبادل ...

افکار من درسته تو زیادی کنجکاوی کوچولو

از سال ۹۷ اینجام به لطف دوستان کاربری دوممه😐