2777
2789
عنوان

خیانت

151 بازدید | 10 پست

ظهرموقع ناهاریه زن مطلقه که میشناسمش به شوهرم زنگ زد ،شوهرم گفت بهش که پس فردامیام اشکال نداره ،چون امروزعصرمیخوادمنو ببره دکتربعدگفتم کیه گفت فلانی میخواد برم براش تلویزیون بزنم به دیوار،شوهرم جوشکاره،گفتم به شماچه مربوطه گفت بایدرول پلاک بزنی تودیوار،گفت شمارشوبه اسم پسرش سیوکردم وتوپاساژکارمیکنه اینا رومن پرسیدم شوهرم جواب داد،حالا ازظهرتاحالا فکرم مشغوله نکنه چیزی بینشون باشه،به خدادستام داره می لرزه،نظرشماچیه؟

نه عزیزم شوهرت مرد درستیه مگه تاحالا چیزی ازش دیدی؟یا کاری کرده؟روراست اومده بهت گفته برای یه لقمه نون داره میره سرکار 

اسم زنای مطلقه بد در رفته همه مثه هم نیستن با این فکرا فکر خودتو خراب نکن

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از همین اول که هیچی نشده اسمشو گذاشتین خیانت و کلی داره دستاتون میلرزه؟ 

همسرتون بدون هیچ سختی همه چیز رو بهتون گفته صادقانه 

بعد شما دارید برای اتفاقی که اصلا نیفتاده سناریو میچینید 

به خودتون مسلط باشین 

دست وپاهاتون اخه چرا باید بلرزه؟

بعدش اینکه کلمه مطلقه بار خوبی نداره و دلیل بر این نمیشه که همسرتون و اون خانوم رو محکوم کنین حتی توی ذهنتون 

لطفا این افکار رو کنار بزارین زندگیتون رو با یه شک و یه فکر که اثبات نشده تلخ نکنین🤎 

Highest in the room
بعضی وقتاکه به شوخی میگم نکنه پیش کسی بودی میگه حرفایی میزنی که من بدم میاد،

رو خودت کار کن اگه این حرفو برعکس بهت بزنه چیکار میکنی؟پس نگو هیچوقت

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️

وقتی میگی خیانت هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده ما چی بگیم دیگه اینکه اسمش خیانت نیست

تو مادوکس شکلاتی من بودی :)🖤                             من به مرگی فکر میکنم که زندگی میبخشه(حامی اهدای عضو)🌱         
نه عزیزم شوهرت مرد درستیه مگه تاحالا چیزی ازش دیدی؟یا کاری کرده؟روراست اومده بهت گفته برای یه لقمه ن ...

قبلنا درحدچت یه چیزای دیدم ،زنگ زدم به طرف ،دعوامون هم شده،چون اسمش روسیوکرده ،یه مدتم هست رمزگوشیشوعوض کرده من بلد نیستم،نمیدونم میترسم 

به خدافقط درحدفکروخیاله

خانوم خانوما 

همین یه فکر و یه خیال ساده میتونه لطمه بزنه به زندگیتون 

تو روخدا از فکر های بیهوده دوری کنین 

زبونم لال زبونم لال خیانت وقتی خیانته که به چشم ببنینیش 

فکر نکنین چون اینجا به صراحت از خیانت حرف زده میشه هر مرذی خیانت کاره 

ملتمسانه ازتون میخام دیگه فکرای بد راجب همسرتون نکنین🤎 

همینکه همسرتون صداقت کلام داره و چیزی رو پنهان نمیکنه جای هزاران شکر داره

Highest in the room