2777
2789
عنوان

ازکجا بفهمیم در دوران شیردهی شیر کمه ونوزاد سیر نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
بهش نشون میدم لباسم خیس میشه میگه حتما مقوی نیس کلا حرف خودشو میزنه فقط. روزی شیش بار حتما پوشکشو عو ...

ببین یکاری کن

قبل از هرچیزی نظرشو بپرس

مامان بنطرت کدوم لباسو بپوشونم

بنظرت واسه شیرم چکار کنم

شما تجربه داری بگو واسه دلدردش چکار کنم؟

خلاصه یکاری کن خیالش از بابت اینکه جدیش میگیری راحت بشه

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی ک گفتم بسه دیگه و داستان ها شد😐🤦‍♀️

آفرین ب تو 👍😂کاش منم میتونستم بگم

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
ب جیشش دقت کن اگه خوب خیس میشه پوشکش ینی شیرت خوبه

پس اوکیه چون پوشکش چند بار در روز کاملا خیس میشه

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
سير نشه وزن نميگيره و نميخوابه.. پيش ادماي سمي نباش

👍واقعا 

چقد اهمیت میدی ب نظراش😂مادرشوهررمن روز اول یه نظر داد بی محلی کردم دیگه تا الا ک۴ ماهشه دخترم لال ش ...

مغزمو میخوره😂 باید منم همین کارو کنم

ببین یکاری کن قبل از هرچیزی نظرشو بپرس مامان بنطرت کدوم لباسو بپوشونم بنظرت واسه شیرم چکار کنم ش ...

سر لباس پوشیدن همینکارو کردم .اما کلا هرکاری میکنم میگه باید اونکارو میکردی .کلا درگیری داره باخودش انگار. دیگه کلافم کرده .دیگه اصلا ب نظراش اهمیت نمیدم تا بس کنه .والا هرکاری میکنم ایراد میگیره فقط

بگو‌منم ب اندازه خودم در مورد بزرگ کردنش تحقیق کردم و حواسم‌ب بچم هست نگران نباش‌شما

آره اینسری بگه همینو میگم 👍👍

هیچی نگی بهتره تازه من بچه دومم اوردم کلی چی گفت 😂😂 به این نتیجه رسیدم سکوت بهترین  راه حله

آخه سکوتم میکنی بدتر حق ب جانب تر میشن .یجور رفتار میکنن پیش همسرم انگار من هیچی نمیفهمم 

آخه سکوتم میکنی بدتر حق ب جانب تر میشن .یجور رفتار میکنن پیش همسرم انگار من هیچی نمیفهمم 

آره به منم گفته تو بلدنیستی بچه شیربدی یهو موقع شیر خوردن بالا اورد توقع داشت منی ک۱۶ سالگی مادر شدم یه حرفه ای باشم  گفتم بسه دیگه چیزای گفت هرجا رسید  عروسم با من دعوا کرد این اون 

حالا خودشم دوتا بچه داره یکیشم خودش بزرگ نکرده مادر خدابیامرزش هردو رو بزرگ کرده تا ۶ ۷ سالگی 

آره به منم گفته تو بلدنیستی بچه شیربدی یهو موقع شیر خوردن بالا اورد توقع داشت منی ک۱۶ سالگی مادر شدم ...

اصلا ی کم درک ندارن بخدا. انگار فقط ما وظیفه داشتیم ۹ماه بچه روتو شکممون حمل کنیم وگرنه هیچی حالیمون نیس