دخترم دوماهشه .شیرم ازنظر خودم خوبه .یعنی لباسم خیس میشه یکم دیر شیر بخوره دخترم اما دخترم ی وقتا ک گریه میکنه مادرشوهرم میگه شیر کمه ویا مقوی نیس سیر نمیشه . دیروز داشت به همسرم میگفت ک زنت شیرش کمه .مدام داره میگه من کلافه شدم .دیشب تا صبح اعصابم بهم ریخته بود وفکرم درگیر این موضوع شد.همش میگم نکنه واقعا شیرم کافی نیس . اینم بگم دخترم رفلاکس پنهان داره .
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من روزای اول سینمو نمیگرفت میگفتن نمیخواد شیر بده که سختش نشه حالا که شیرخودمو میدم میگن شیرت کمه سیرش نمیکنه کلا حرف دارن بزنن تو برو بهداشت اگر وزنش خوبه خوابش خوبه دستشویی منظم داره یعنی شیرت خوبه نگران مقدارش یا غلظتش نباش
لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
بچه های نق نقو درست بشو نیستن،،پسرم تا دوسالگی پدر مارو درآورد بعدش یهو خودش خوب شد..دکتر میگفت نیارین پیش من بچه مشکلی نداره،،بعضیا اینجوری آن که بزرگ شن خوب میشن
بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
رفلاکس رو برای مادرشوهر معنی کن خورد و خوراکتو کنترل کن شاید از لبنیات یا ترشیجات یا حبوباته ک میخو ...
بخاطر رفلاکسش نمیخورم اصلا . اما بازم دلدر داره بعضی وقتا اذیت میشه. بهش هرچی میگم میگه میدونم ولی بازم بعدش حرف خودشو میزنه .کلافه میشم
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
دختر من روزای اول سینمو نمیگرفت میگفتن نمیخواد شیر بده که سختش نشه حالا که شیرخودمو میدم میگن شیرت ک ...
بهش نشون میدم لباسم خیس میشه میگه حتما مقوی نیس کلا حرف خودشو میزنه فقط. روزی شیش بار حتما پوشکشو عوص میکنم . لباسشو عوض میکنم دوساعت بعد اگه گریه کنه میگه لباسشو بد پوشوندی اذیت شده . لباس استین بلند میپوشونم میگه گرمش میشه لباس استین کوتاه میموشونم میگه سردشه. شیرم که مداااام میگه .واقعا یوقتا دلم میخواد سرش داد بزنم بسه دیگه😂
شیر اگه کم باشه نوزاد رشد نمیکنه وزنش یا کم اضافه میشه یا اصلا اضافه نمیشه اگه رشدش کمه هم شیر ...
ن هربار ک رفتم بهداشت یادکتر همه چیش نرمال بوده .
بچه های نق نقو درست بشو نیستن،،پسرم تا دوسالگی پدر مارو درآورد بعدش یهو خودش خوب شد..دکتر میگفت نیار ...
دختر من رفلاکس داره .اون اذیتش میکنه اما هرچی میگم باز حرف خودشو میزنه . انقد گفته منم شک کردم
پسر من خوب نميخوابيد همش بيدار ميشد ميفهميدم سير نشده
نه دخترمن میخوابه فقط بخاطر رفلاکسش اذیت میشه