2777
2789

خستم شدم یک آدم بد دهن و لجبازو شکاک یک آدم کینه ای که هرگز هیچکس و نمیبخشه از هرچی ناراحتم سر شوهرم خالی میکنم و اونم از من سرد شده ،تو خونه سر هرچیز کوچیکی که بهش گفتم انجام نده و انجام میده بهم حمله پانیک دست میده و مثل پرنده قفسی میزنم به درو دیوارو بال بال میزنم برم بیرون ولی نمیزاره😞😞

خودمو خیلی میزنم و انقدر گریه کردم براش عادی شدم😭😞 ازم سردش کردم😞😭😭😭

فکر میکنه دسته خودمه نمیدونه نیاز دارم به یک روانپزشک 😭😞😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما باید از چیزای کوچیک واسه تغییر خودت استفاده کنی

مثلا همین اسم کاربریت

چرا بین این همه اسم این اسمو برای خودت گذاشتی که ناخود آکاهت اینو بپذیره

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
حب بگو نیاز دارم ب روانپزشک مگ بچه ای اون حتما باید بگه بیا ببرمت دکتر

بهش میگم یک ساعت و نیم نصیحتم میکنه بعد میگه بهت میگم کی وقت بگیری که یادش میره،دلم برای خودم خودم و خودش خیلی میسوزه

ببین عزیزم تا میتونی خودت خودتو آروم کن و به اون چیزایی که داری و خیلی ها ندارن دلتو خوش کن فکرای مثبت آدمای مثبت تو نت دنبال کلیپای انگیزشی باش گذشتتو بریز دور سخته ولی اگه سعی کنی میتونی💪

خب وقتی اوم مشکل داره همسر آدم باید همراه باشه ، نه بیشتری لجبازی کنه که به پنیک دست بده . نمیزاره بری بیرون؟

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...